Ayrım olmadan yazın aktif olanları yapıyorum.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
Yapmayacağım demedim zaten. İğneleyici üsluptan uzak duralım dostum :tamamdır:
-
Yazın sitede aktif olanları Kıdemli Üye yapıyorum.
-
Akhisar'a Tebrikler :komik::rahat:

-
Kuzeyi geçtim güneye kadar indi. Tehlike devam ediyor.
-
Hücre hattı yay şeklini aldı gözüktüğünden daha güneye doğru inebilir. İstanbul Orta ve Kuzeyini vurabilir erimezse.
-
Son incelemelerimize göre Pazartesi günü (bugün) hissedilen sıcaklığın 40 dereceye kadar varması ve gece saatlerinden itibaren çok soğuk üst seviye katmanlarının bölgeye giriş yapması ile birlikte yerel iri taneli dolu, şiddetli yağış sırasında kuvvetli rüzgar ve yüksek şimşek aktivitesi ile birlikte Trakya'da yağışlar başlayacak. Tüm Marmara Bölgesi ve özellikle İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetli yağışlar gözlemlenecek. Gökgürültülü sağanak yağışların Çarşamba günü de yerel olarak Ege, Batı Karadeniz ve Marmara'da etkili olmasını bekliyoruz. Maddi manevi zararlara karşı uyarıyoruz. Önleminizi alınız.
-
Ciddi bir sistem gibi duruyor dostum. Hayırlısı olsun bakalım.
-
ÖN UYARI:
Kesin olmamakla birlikte ayın 24'ü gecesinden başlayarak 25'i ilk saatlere kadar özellikle Trakya ve Marmara Bölgesi'nin tamamında ciddi konvektif hava olayları gerçekleşme riski vardır. Tehlikenin seviyesi yüksektir. Ufak çaplı hortum ve şiddetli yağış riskine dair önümüzdeki günlerde yayınlayacağımız uyarıları dikkate alınız. İyi günler dilerim.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Fırtına hattı Batı Marmara'dan giriş yaptı. İlerleyen saatlerde bölgeye yayılacak.
-
Bugün öğle saatlerinden itibaren Trakya'da başlayacak olan yağışlar bölgede kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak. Özellikle Kırklareli'nin kuzey kısımlarında şiddetli ve aşırı yağışlara, yıldırım düşmeleri, hortum ve dolu yağışlarına dikkat edilmeli. Akşam saatlerinde ise yağış Marmara genelinde etkili olacak. Gece yerel olarak devam edecek.
Çarşamba sabahı Trakya başta olmak üzere Ege'nin kuzey kesimlerinde ve akşam ile gece geç saatlerde Tekirdağ ve İstanbul'da şiddetli sağanak yağışlara karşı uyarmakta fayda var. Yıldırım düşmesi, dolu hadiselerinin yaşanma riski var.
-
Ayın 26 ve 27'sinde Marmara Bölgesi ve özellikle Trakya'da kuvvetli orajlar ve sağanak yağışlar beklenmektedir. Yağışın tam şiddetini bu akşam belirleyip paylaşacağım.
-
İlerleyen dönemde İstanbul için aysonuna kadar kuvvetli oraj beklentim yok.
Ayın 25ine kadar da iç kesimlerde yerel orajlar görülecektir. Ciddi bir salınımı 26sı civarı Kuzeybatı kesimlerimizde kesin olmamakla birlikte bekleyebiliriz.
-
Yarın herhangi bir kuvvetli rüzgar beklentisi yoktur. En fazla rüzgar hamleleri 30 km/h ulaşabilir. Öğlen olmadan o da kesilir.