5-11 Şubat arası haritalı değerlendirmem yukarıdaki gibidir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur

5-11 Şubat arası haritalı değerlendirmem yukarıdaki gibidir.
Hayırlı uğurlu olsun ne olacaksa ülkemizin lehine olsun. Isınan havalar sonucunda ağaçların ve bitkilerin çiçek açmamasını, filizlenmemesini umalım. Çünkü ardından kar yağarsa önümüzdeki yaz adına iyi olmayacaktır.
Önümüzdeki lodoslu havalarda Edremitde kuvvetli sağanak ihtimali var mı
Var. Bu ihtimal yüksek.
Son günlerde herkesin bir umut bir şeyler olmasını beklediği ve bazılarımızın çok nadir denebilecek şeylere (1929, 1987 vs) inanması, bunları dile getirmesi nedeniyle diğer üyelerde de bir beklenti oluşuyor ve sonucunda biz "yanılmış" oluyoruz. Dediğim gibi, burada blogu olan ve yönetici-tahminci rütbesindeki arkadaşlar dışında başka hiç kimsenin tahmini sorumluluğumuzda değildir.
Değerlendirmeye gelecek olursam, Şubat'ın ilk haftası içerisinde bol lodoslu, ılık rüzgarlı ilkbahar havalarına ve yağmurlarına merhaba diyebiliriz. Şubat'ın en az ilk 10 gününü böylelikle bu kış genellikle yaşadığımız ilkbahar havalarının bulunduğu kısma da ekleyebiliriz. Sonraki günlerde de patern değişikliği dönemine giriş yapacağımızdan ben Şubat'ın 15'ine kadar herhangi ciddi bir sistem beklemiyorum. Geriye kalan dönemde de İstanbul gibi kıyı şehirlerinde 20-30cm kar yağması ekstrem olay olarak nitelendirildiğinden size karşı şahsi tahminim umudunuzu ve beklentilerinizi minimuma indirmeniz ve bu kışı "bitirmenizdir". Sorularınızı geldiği sürece cevaplandırmaya çalışacağım.
Abi hiç bir tahmininiz tutmuyo artık meteoroloji yede inanmıyorum
Sitedeki yetkili kişiler dışında üyelerin tahminleri bizim sorumluluğumuzda değildir. 3 gündür umudu kesmenizi söylüyorum zaten.
Devlet ne için var o zaman onu yapamıyorsa milyonlarca kişiden o şu bu vergiler alınıyor nereye gidiyor bu paralar ben havamızı kirli tutmamak için aylik 1000 tl maaşla güneş enerjisine geçtim kömür kullanımını bırakalı 5 sene oldu..betonlaşma neden durduralamiyor diktiği yerden sökecek betonu yeşil alan dikecek bu kadar basit.santralleri kapatsa bu ülke batacak mı harman çorman harcayacağınız az az harcanacak gelecek nesillerin hayatlarını karartmak için bu kadar lüks olmaya değermi?
Git aday ol da oy verelim o zaman. Bu kadar da saçmalamayacaktın.
yağmur yagdırsın mi dedim hocam şu havamızı bari temiz tutmak için bazı tedbirler alsa termik santrallerini kapatsa betonlasmayi durdursa insanlığının geleceği refah ve huzur dolu geçirmesini sağlasa fena mı olur çok açık konuşamıyorum k.bakmayın.
Betonlaşma bu saatten sonra durmaz bu birincisi. Santraller olmasa elektrik nereden gelecek? Her evin çatısına güneş panelleri yerleştirecek durumda mıyız?
Onu ben değil devlet büyükleri düşünecek hocam barajlar zaten şuan en düşük seviyeye geldi birçok ilde bunu bile bile gören bi bakan veya devlet yetkilisi biri bu durumu medyada gün yüzüne çıkarır..eskiden su mu varmış millet toprakla yıkanırmış hep bunu ben istemiyorum sanırım biz insaogullari istiyor baksana kimsede çıt yok demekki havaların böle gitmesi bazılarının işine geliyor..
Yahu sen ne boş konuşuyorsun devlet büyükleri yağmur mu yağdırsın sana? Git kafandan aşağı su tut.
Dediğimiz gibi. Gerçekçi ve gerçekleri kabullenici bir forumuz. Gördüğüm kadarıyla da en az 10 Şubat'a kadar herhangi bir "soğuk" salınım yok. Bol bol afrika sıcağı ve lodoslu havalar.
Olacak olan o değil mi hocam BU yaşanacak olacak yanı.
Yaşansa bile bu istenmez. Evde içme suyuyla mı yıkanacaksın kardeşim barajlar boşalınca?

Bu demek Atmosfer

Hoşunuza gitmeyen mesajları raporlamaktan çekinmeyiniz.
ŞUBAT VE martta inşallah 35-40 dereceleri görmeye başlarız öle bi sıcak olsunki 50-60 dereceler ta seneye Ocak ayına kadar hic bir zaman kar yağmaz inşallah hatta hic kar yağmasın kuruyalım eriyelim bitelim
Bu nasıl bir bedduadır ülkeye mi sövüyorsun napıyorsun :D
Beklentim aynı yönde şekillenmeye devam ediyor.