Gelelim İstanbul için kar durumuna,
Yarın İstanbul'da havada da olsa kar görmek isteyenler rakımı 140 metrenin üzerinde olan ve Karadeniz sahillerinden uzakta olan kesimleri seçebilirler. Yerde az da olsa tutan kar görmek isteyenler ise Aydos, Çamlıca gibi tepelere minik bir seyahat düzenleyebilirler.
Sahiller için ise iş çok zora düştü. Rüzgarın karayel olarak kuvvetli estiği anlarda (rüzgar hamlelerinde) ve yağışın yoğun olduğu anlarda kısa süreliğine kara çeviren yağış görülebilir.
Kar görme süresi açısından en şanslı ilçeler fikrimce hala İstanbul'un batı ilçeleri. Silivri, Çatalca, Büyükçekmece gibi ilçelerde kar yağışı daha uzun süre görülebilir.
DEK destekli siklonik yağış bölgeyi terk ettikten sonra kar koşulları oturmaya başlıyor fakat yağışla çakışmayan kar koşullarını kim ne yapsın? Maalesef bu sene bu tür sistemler alıyoruz ve şansın ne zaman bizim tarafımızda olacağını kestirmek güç.
Belirli kar ihtimalinin olduğu tarihleri sitemizin uzun vade tahmincileri @Sibiryali ve @Sinan 'dan öğrenebilirsiniz. Tahmin benden taktir Allah'tan diyeyim. Beklentinizi en düşük seviyelerde tutarsanız sürprizle karşılaşabilirsiniz. İyi akşamlar diliyorum.
Geceki aksiyonu kaçırmayın.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Bu sistemi de unutmayalım. Blokaj bu sistemle başlıyor
:thumbup: -
Tüm bu tarihler veriliyor fakat ben gelecek olan sistemlerin birbirleriyle birleşeceğini düşünüyorum. Blocking üstüne blocking olacak inşallah
-
hocam bu sitenin linki var mı atarmısınız
Kendisinin kullandığı site ücretli.
-
En yüksek 11
En düşük 1 -
Vade yakın sayılır, @Sinan reisin de izniyle soruları bu konu üzerinden alırım Çarşamba günü.
-
Karadeniz harbiden rezalet iş çıkarıyor. Şu saatten sonra ne gelse şansımızadır.
-
Bu bandı ihmal etmeyelim tabii. Asıl yüksek kar ihtimali bu bölgelerde var. Çatalca-Silivri tarafında.
Akşama doğru kütleler daha güçlü hale gelir. An itibariyle kar değerlerine gerilemeye başladık.
-
18 ocak fena vurucak.
Hocam lütfen profilinizde eksik olan kısımları doldurun.
Onun dışında burası ağlama duvarı lütfen konu dışına çıkmayalım :D :D
-
Vah vah. Yarın kar yok. 18'inde de etkili bişey yok. Ay sonu da gitti çöpe Gfs bozdu kesin gelmeyecek. Ocak da gitti daha kar mar yağmaz.
-
Malum ülkemizin bulunduğu coğrafya konumu ile Denizlere kıyısı olan bir ülke konumundayiz kuzeyimiz guneyimiz batimiz hatta doğumuzda Hazar denizi o bile etken dır atmosferik olaylara
4 koldan Deniz basıncı hesaplanır ve malum
Ona göre model çıkar o yüzden bu konuyu hafta içi açıcam demiştim belki bir kaç gün daha açmaya bilirimBen cepte diyorum başka bir şey demiyorum üstad. O sistem bizde inşallah. Bekliyoruz :boks:
-
Bu konu açıldıktan sonra ne ara 7 sayfaya ulaşmış şaka maka, çok ağlayanımız varmış

-
Ben bu duvara taş atarım.
-
En yüksek: 4 derece
En düşük: 1 derece
İyi sallarım bak söylim :minigun:
Abim yarışmaya katılma süresi geçti :lol: