maşhaAllah !!!!!!!!!!!!!!!!!
Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu virüs bukadar dillendirimeseydi ilk başlarda Kimse farkına bile varmaz normal yaşantısına devam ederdi. Normal grip olduk zannederdik. Normal grip den ölenlerin sayısı bu virüsten ölenlerin sayısından yinede daha fazladır diye düşünüyorum. Şimdi çoğu ölüme covid yazıyorlar. Bu dünya her sene öyle yada böyle çeşit çeşit salgınlardan geçiyor farkına bile varmıyoruz.
Dediğiniz doğru hocam tek farkı geçirdikten sonra bıraktığı hasar bazıları feci öldürüyor, bazılarını da az buçuk zarar vererek bırakıyor
-
Eren her zaman bir oyun peşindeler ama unutuyorlar Allah izin vermese hiçbir şey yapamıazlar hayırlısı bakalım
-
İnsanlar maymuna benziyor diye evrim olamaz bence kedi ile aslan da birbirine benziyor o da mı evrim geçirmiş oluyor cidden çok saçma geliyor bana aynı aileden olan iki türüz bana kalırsa
arda cım saten Hz Adem, Allah sizi tek nefisten yarattı diyor. Hz. Muhammed (S.A.V) veda haccında : Ey İnsanlar hepiniz Ademdensiniz, Adem de topraktandır.
-
Komplo teorileri yazmissiniz Iyi hos ancak kesin dille konusuyorsunuz kul hakki.
kim ?
-
Ben takipten çıktım. Konusundan çok sapıyor. Gerçi konusunda ne kadar gerçekçi o da muamma. Takipçi sayısı her geçen gün azalıyor. Sebebi belli. Takılsın kendi halinde
bende çıkardım da engelledi
evrim ile İslam ile alakalı yorum yapmıştı bende herkes bilsin diye evrimin islam daki yerini açıkladım kısaca evrim teorisini kabul etmek şirktir, din adına bunu savununlar müşriktir yazmıştım hocaların dediği gibi baktım engellemiş niye gocunduysa
-
Bırak kendi haline keremi bir gün çarpılır
yazık hocam vallahi yazık Allah hidayet versin
-
Hocalarım içinizde kerem ökten ile konuşan var mı varsa bana mesaj atsın lütfen tehlikeli işler içinde maalesef insanları fitneye sürüklüyor hava dışında konuştuğu zaman
-
-
Fenerbahçe böyle oynarsa şampiyon olabilir gs bjk ts nin kaybedecek maçları olabilir fenere gün doğabilir hiç belli olmaz
-
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Covid-19 nedeni ile teravih namazlarının 20 rekattan 10 rekata indirilmesini onayladı.
aferin kafasına göre indirsinler ey Allahım !!!
-
nisan çıkmadan 2-3 sistem daha gelebilir
-
fıs aldık ama verende Allah alan da Allah bir dahaki sisteme
-
anlık
anca sol yukarıda gördüğünüz dağlara yağmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
karaman beyaza burunmus
darısı buraya inşhallah