Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
anladım hocam donacağız diyorsun :D
-
hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da

-
Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
-
Sahutt hocam karşıdaki dağlara baya yağmış gibı sabah kalktigimda çimenler üstünde olsun arabaların üstüne vardı yağmur yağınca erimiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
oooo Angora reis Hayırlı mutlu yılların olur inşhaAllah

:olumlu: :kas: :elkaldıranadam: -
vallah hocam akşam başlayacak galiba hala güzel bir yağış olmadı burada ilginç
-
Benim çok bilgim yok bu konularda ama bu harita normal mi ya bu zamanda
bu ayda tabiikide değil bu tam istediğimiz kar Allah bilir olup olmayacağını ama gelirse çok güzel kuraklığa çare olur
-
naptın Ecmwf :DDD
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt hocam windy de bütün modeller 10 cm kar veriyor 3 gün sonrası için

ECMWF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İCON-EU:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İCON:
beyşehir merkez diyebiliriz hocam biraz daha güneybatı tarafı
-
yağmur yağdı hocam güzel şekilde kar falan görmedim
-
gelmiş geçmiş herkesin doğum günü hayırlı olsun

-