Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
maşhallah bilmiyorum daha güncellendi mi ama :D
-
hocam bu nedir böyle maşhallah bilmiyorum daha güncellendimi ama abov :D
-
-
-
anladım hocam donacağız diyorsun :D
-
hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
-
Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
-
yusuf kötü bir rüya gördüğünde kimse anlatma sakın buna gelecek olursak korktuysan kabus olabilir izlediğin bir şeyden etkilenmiş olabilirsin kötü rüya görünce Kötü rüya gören kimse, bu rüyasını hiç kimseye anlatmamalıdır. Kötü rüya gören kimsenin uykusundan uyanınca sol tarafına üç defa üflemesi veya tü tü demesi sonra da istiâzede bulunması yani Allah'a sığınması müstehaptır. Böyle yaparsa kendisine hiçbir zarar gelmez.
-
geçmiş olsun Yusuf
-
Yusuf takipçisi var diye 700tl verilmez kusura bakma bu dünyada müsriflik yapmamamız lazım bunları hesabı sorulacak bize unutma ,köşede dursun paran ne zaman lazım olacağı belli değil illa harcayacaksan fakir fukara dağıt yada hayır kurumlarına ver güvendiğin ,böyle şeylere para verilmez yarın bir gün bu dünyadan gideceğiz elimizden geldiğince Allah yoluna harcayalım sen öteki tarafa gittiğinde bu hesap hiç bir şeye yaramayacak duracak öylesine. ben bunu söylemiş olayımda yarın bana bunun hesabı sorulmasın
Saygılar.
-
hafif aralıklı olarak oluyor
bende her daim var
-
Dün geceden beri sol kulağım çınlıyor inşallah geçer
aşırı çınlıyorsa çevre seslerini duyamadığın kadar doktora baktırmak lazım ama normal çınlama varsa salavat getir
-
Sahutt hocam karşıdaki dağlara baya yağmış gibı sabah kalktigimda çimenler üstünde olsun arabaların üstüne vardı yağmur yağınca erimiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.