yağmurdan nefret edilir mi ya Allah aşkına senin ki laf mı o yağmur olmasa vay halimize !! Allah'ın rahmetinden nefret edilmez bunu duymamış olayım
Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
kafaya takmasan azalıyor bende her zaman var az buçuk
-
oooo Angora reis Hayırlı mutlu yılların olur inşhaAllah
:olumlu: :kas: :elkaldıranadam:
-
Selamün aleyküm hayırlı zabahlar
-
vallah hocam akşam başlayacak galiba hala güzel bir yağış olmadı burada ilginç
-
Benim çok bilgim yok bu konularda ama bu harita normal mi ya bu zamanda
bu ayda tabiikide değil bu tam istediğimiz kar Allah bilir olup olmayacağını ama gelirse çok güzel kuraklığa çare olur
-
naptın Ecmwf :DDD
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aleyküm selam Zonguldakli67 hocam bol yağışlı bir günümüz ve aylarımız olur inşhaAllah
-
Sahutt hocam windy de bütün modeller 10 cm kar veriyor 3 gün sonrası için
ECMWF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İCON-EU:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İCON:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan hocam o kar haritası nedir öyle doğru anladıysam ooooooo ortalık yıkılır :D
-
günaydın herkese
-
ülkemizde ayın 20 kadar soğuk atak var mıdır ? windy deki modellerin hepsi kar vermiş de şaşırdım
-
beyşehir merkez diyebiliriz hocam biraz daha güneybatı tarafı
-
yağmur yağdı hocam güzel şekilde kar falan görmedim
-
gelmiş geçmiş herkesin doğum günü hayırlı olsun