Bizimki hala geç saatlerden kar gelebilir şeklinde değilmi CAN![]()
Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
buralarda alacak gibi kar
tahmın nedir CAN -
Burası içinde hafif var galiba CAN ?
-
Ben kötü olasılığı söyledim, 40cm veren model de var 4 farklı kaynaktan gördüklerime göre ya sıcaklık 2 derece civarına çıkacak ve sulu kar göreceksiniz ya da 0-1 derecede kalacak ve çok yoğun kar yağışı alacaksınız

yağsın hele bi fotografta doldururum burayı
inşallah hocam siz dedinizmi tutuyor genelde inşallah 
-
Toca_Tr23 hocam son güncellemeler size 20-30 cm birikim vermiş. Pazartesi hava daha aydınlanmadan başlayacak yağış Salı öğlene doğru biter. Sıcaklık 0-1 dolaylarında gözüküyor siz de takip edin, eğer artmazsa çok güzel kar yağışı görürsünüz fotoğraf çekmeyi unutmayın.
20-30 cm nedir hocam o anca dağlara yağar inşallah olur da ama hayal geliyor

-
Bizimkisinde bi değişiklik yok galiba hocam
1 derece ve alt gerekli 
-
Uyarılar !!!!!!
Burdur , Isparta , Kahramanmaraş , Adana (kuzey ve iç kesimleri ) Yoğun kar Bekleniyor !!!!
Ulaşımda Aksamalar köy yolları kapanabilir tedbirli olun
Adana Antalya mersin ilçelerinin +1000 rakım üstü yoğun kar
Adana ,Antalya , Mersin dolaylarında kuvvetli yağışa dikkat bu gece şiddetli yağış var
buraya beyşehirde girer öyle bir yerdeki hem konya hem isparta da :D
-
Ocak başını takip edin daha önce dediğim gibi hocam. Bir ihtimal kar görebilir Kocaeli o süreçte. Önümüzdeki günlerde ise yağış var ama sıcaklık maalesef sınırda kalıyor.
Konya Beyşehir'de Pazartesi günü güzel kar yağışları var

mgm de pazar da yoğun var diyordu kaydı desene
yineden umudum var 
-
Şu anda son durum nedir? Can abi benim tek derdim Konya'ya gelecek olan yoğun kar inşallah bir anormallik olmamıstır

-
-
takip ettiğim site vardı genelde doğru bilir Pazar gecesi geç saatler ile Pazartesi sabahı arası 2-4 cm kar. dedi acaba değişiklik mi oldu diye merak ettim
-
iç anadolu da değişiklik mi oldu acaba ?
-
Teşekkür ederim güzel bir yağış bizi bekliyor desenize

-
Konya, Beyşehir'e tahmininiz nedir ? Saf kar olur mu? Ve cm kaç olur ?
-
ANKARA KAR ALICAKMI BU SİSTEMDE? GOOGLE HAVA DURUMU GÖSTERİYOR
sadece bu uyarı var mgm de : KUVVETLİ YAĞIŞ: Bolu ve Düzce çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek kar yağışlarının yarın (Çarşamba) yer yer kuvvetli (10-20 cm) olması bekleniyor. Perşembe sabah saatlerine kadar etkili olacağı tahmin edilen kar yağışının sebep olabileceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.