hava ince yağmyura döndü 30 dk dır acaba CAN bugün öğleden sonra mı bekleyebilirz yoğun karı yoksa aralıklar la gelip gider mi ?
Toca_Tr23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Kar yoğunlaşmaya başladı CAN dediğin gibi 1.3 derece ye düştü

-
Hava da tuhaf bir yoğun kara dönüyor sonrası ise yağmur oluyor bir süre tekrar dönüyor, bir de hava bol bol gürlüyor
bu gürleme kara etkisi olur galiba CAN ? 
-
İlerleyen saatlerde sıcaklık düşebilir takipte kalın ve dışarıyı izleyin
Yağış yoğunlaşacakeyv dakika başı bakıyorum siz dediniz mi o iş tamamdır eyv

-
1.7 derece olmasa iyidi

-
Ben kötü olasılığı söyledim, 40cm veren model de var 4 farklı kaynaktan gördüklerime göre ya sıcaklık 2 derece civarına çıkacak ve sulu kar göreceksiniz ya da 0-1 derecede kalacak ve çok yoğun kar yağışı alacaksınız

yağsın hele bi fotografta doldururum burayı
inşallah hocam siz dedinizmi tutuyor genelde inşallah 
-
Toca_Tr23 hocam son güncellemeler size 20-30 cm birikim vermiş. Pazartesi hava daha aydınlanmadan başlayacak yağış Salı öğlene doğru biter. Sıcaklık 0-1 dolaylarında gözüküyor siz de takip edin, eğer artmazsa çok güzel kar yağışı görürsünüz fotoğraf çekmeyi unutmayın.
20-30 cm nedir hocam o anca dağlara yağar inşallah olur da ama hayal geliyor

-
Bizimkisinde bi değişiklik yok galiba hocam
1 derece ve alt gerekli 
-
Bende de ful kar yağışı
Ama sıcaklık sıkıntı şu an.Soguma yok yağan gidiyor
kar burda da su oluyor malesef ama 0.1 derece diyor da evlerin arası sıcaktır belki ondandır bide
-
Mgm sitesinden kar yok diyor ama başladı yine anlamıyorum gölün etkisi mi var yoksa yağması gereken saatlerde yağmadığı için mi hiç bilemiyorum

-
Uyarılar !!!!!!
Burdur , Isparta , Kahramanmaraş , Adana (kuzey ve iç kesimleri ) Yoğun kar Bekleniyor !!!!
Ulaşımda Aksamalar köy yolları kapanabilir tedbirli olun
Adana Antalya mersin ilçelerinin +1000 rakım üstü yoğun kar
Adana ,Antalya , Mersin dolaylarında kuvvetli yağışa dikkat bu gece şiddetli yağış var
buraya beyşehirde girer öyle bir yerdeki hem konya hem isparta da :D
-
1,1 derece burası galiba gece başlayacak kar ?:P
-
Ege Denizi’nde Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Rüzgarın, Kuzey ve Orta Ege’de yarın (Pazar) kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.
Fırtınanın Salı günü öğle saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
29.12.2019 00:10-31.12.2019 12:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler
Ulaşımda Aksamalar
-
Ocak başını takip edin daha önce dediğim gibi hocam. Bir ihtimal kar görebilir Kocaeli o süreçte. Önümüzdeki günlerde ise yağış var ama sıcaklık maalesef sınırda kalıyor.
Konya Beyşehir'de Pazartesi günü güzel kar yağışları var

mgm de pazar da yoğun var diyordu kaydı desene
yineden umudum var