Offf en sevdiğim Sinan abi -20 ![]()
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ay ne söylendiniz ya dünden beri koceildeki tüm kullanıcılar olarak , yağmış işte daha ne istiyosunuz sürekli negatif yorumlar yapmak yerine gelmiş sistemin tadını çıkarın biraz sıkıldık cidden
Ne yağmış kardeşim bize bişey yağmadı genelleme yapma bilip bilmeden yağan bişey yok olsa fotoğraf ve video atardık

-
Bize hiçbişey yok gene ne kadar şanssız bir yerdeyim

-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan abi düzelicek mi bu gene gitti başka taraflara
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Batı Karadeniz gene daha şanslı
-
diagram kotu degil

Abi sıcak seneryo yükselişi çok var ya baya ondan kötü dedim bide abim
Bu radar da kütle oluşumu bize ne zaman başlar abim
-
cagri lutfen

Efendim abi
-
avrupa yakası yıkılıyor dekten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biz izliyoruz hocam saatlerdir yalova olarak
-
Çok kötü geldi diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cagri bunlar model bir tur yaklasim. her varyasyonu deneyecekler. daha once vermedikleri bir sinoptik gerceklesmemesi gerek. bu ciktida birsey denediler cuvalladilar. sinoptiklere baksana ole basinc dizilimimi olur. kutup ile izlanda birbirine carpti. bole bir senaryo ben gormedim daha once
yani zor bir ihtimal.Ohhh için rahatladı abi çok sağol
-
-
240 dan sonrasina soguklarin yonu icin bakilir. 11-12 sine bu tarz karisikliklar oluyor her zaman. modelleri sabit bir program gibi dusunmeyin. bir takim denemeleri ve guncellemeleri deneyecek ayri bir sistemleri yok mecburen ana ciktilarda yapiyorlar. buyuk verileri isliyor bunlar 10.000 kalem kadar veri giriliyor bunlari islemesi bir cikti almasi zaten 5-6 saat surer . onlarda bizimle ayni anda aliyorlar ciktilari. patern de sabit olmayinca ister istemez sapmalar oluyor basarim dusuyor
Düzelicek mi yani hocam
-
Afrikayı yedik gene

-
Niye bu kadar kötü bir güncelleme oldu AO ve NAO da çok güzel konumda niye böyle oldu abi