Gece buralarda mı olsak
Evet hocam bence olalım sizde olun hocam sizsiz olmaz bunlar siz olmadan yola gelmicek anlsşıldı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece buralarda mı olsak
Evet hocam bence olalım sizde olun hocam sizsiz olmaz bunlar siz olmadan yola gelmicek anlsşıldı
Parazit abler konusunda modeller mutabık gibi görünüyor
Demeyin hocam yav sıkıntı büyük desenize
Gece takip edebilirsin!
Her zaman takipteyim hocam💜
Diyagram ortalaması gene yüksek geldi Sinan hocam bizim örnek diyagram a benzemesi için senin el atman gerek galiba hocam
Sinan abim bundan başka varmı hazır da bekleyen konular abim
Öteleme veya sistemin kaçma durumu yok Avrupa Kafkas Böyle bir durum yok her an buraya vakit ayıramıyoruz .
Gelecek Sistem modellerde her gün bozmadan gelirse bize ne iş düşer! Zaten bizi kabullenemeyen bir kesim var hep onların dediği olacak cinslerden yok aylar öncesinden tahmin yapılmaz yok bu tarihler de hep sistem gelmiş ne oldu şimdi 27 Aralık'ta modellerde dedik buda mı Rıfkı efendilik ! Yazdıklarım buraya değil sosyal medya üzerinde yazılanlara . ECMWF de En geç Yeni yılda düzelecektir . Sistem isterse bir iki gün geç gelsin bunda da bir sıkıntı yok sistemin 850 pha'sı -14 -16 Arasında olmasını bekliyorum ( Pratiklerime göre ) yazım hatası varsa özür dileriz.
Sinan abim benim biz seni kimseye değişmeyiz seni iyi tanıyoruz abim sen benim gözümde herkesten çok daha başarılı bir kahinsin ben buna ve sana inanıyorum abim Allâh seni ve tahminlerini asla bizden eksik etmesin kim ne demiş hiç umrumda değil vallahi abim sen teksin :kas:
Burada da bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Sizler için atıyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam ocağın yarısından sonra sanki hep kırmızılıklar var gibi nedir düşünceleriniz hocsm siz bizim için çok değerlisiniz hem de düşünceleriniz çok değerli
Hocalarım CFS reisss bizii coştur muş gene benim morları gördüm Sinan abimm 💜
Diyagram baya yükselmiş hocam acilen bunların hepsinin ucundan tutup aşağıya çekmemiz gerek bunu da yapsa yapsa Sinan hocamız yapar
Ben beğenmedim dün akşam ki güncellemede üst seviye daha soğuktu
Aynen hocam bende onu söyledim sabah hem üst seviye daha soğuktu hemde sağlam soğuklar üstümüzden kayıp geri çekildi kuzeye
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı günler abim
Ama sanki sistem tam oturmamış gibi vade var düzene girer umarım soğuklar hemen kuzeye geri kaçtı gibi neyse Sinan hocamız burada onları dize getiricektir. Hep birlikte burdayız.
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
9 ocak sabah 07:00 de kar Trakya dan giriş yaptı akşam saatlerinde İstanbul'a ulaşmasını bekliyoruz. Sabahki GFS çıktımıza göre şuan durum bu sanırım benim gördüğüm bu hocalarımız daha iyi bilir tabiki
Athena eline koluna sağlık hocam
Sinan hocam bu gece açıklama gelicek mi sistem sayfasından gelecek ile ilgili güzel şeyler hocam ben sizin her sözünüze inanıyorum