![]()
![]()

Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bize kış lazım

-
Spor Toto'da 13 tutturdum sadece Samsun-Rize ve Kayseri-Göztepe maçları yattı. Geçen hafta 13'e 80 k verdi. Ben tutturdum ya gider 50 tl verirler bu hafta. Bir tane de bonus 12 var Derbiyide komple kapatmıştım bu arada.
Hocam özelden yazsrmısınız bana bi
-
Görüntüler Sibiryadan değil Zonguldaktan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay be şu kar kalınlığına bak ne güzel inşallah allah bizede nasip eder

-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
-
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Bu akşam ve gece ne olur onu merak ediyorum bi bu gece kaldı işte ah ahh canını yiyim cephe yağışının

-
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Hocam düzgün yağış bile olmadı ki gece bende hiç sabaha karşı yağdı sadece araba üstleri çatılsr tuttu şimdi tertemiz bişey yok
-
İmkansız.
Ney hocam imkansız olan
-
Çok yoğun oluşumlar olmaya bilir ama örtü alırsın diye düşünüyorum
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı

-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
İnşallah hocam

-
Bişey sormak istiyorum hocalarım bu radardaki oluşumlar öğleden sonra veya ne zaman bilmiyorum da güçlenme ihtimali varmı acaba yalova için soruyorum kim cevap verirse şimdiden teşekkür ederim

-
Kütleler radarda aşırı dağınık ve çok ayrık bi türlü bana denk gelmiyor inşallah toparlar ve banada uzun bi hat denk gelir
-
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
İnşallah yaşarız eren inşallah