Hem genel ortalamalarda düşüş var hemde kar veren senaryoların sayısı artmaya başlamış
Evet hocam bu akşam indir bize tamamen herşeyi 
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHem genel ortalamalarda düşüş var hemde kar veren senaryoların sayısı artmaya başlamış
Evet hocam bu akşam indir bize tamamen herşeyi 
Ben beğenmedim doğu Karadeniz'e yaramaz
Hocam birazda biz görelim yav şu karı Marmara olarak her zaman siz alıyosunuz zaten bütün sistemi bırakta biraz biz Nasiplenelim senelerdir kar yüzü görmedik
Sinan hocam bugün görücez demiştiniz ama öğlen güncellemesindede farklı bir şey yok kötü gidiyor sanki hocam son anda ters köşe yapıp akşam güncelleme de bize yoksa morlarımı indirecek siniz hocam 💜
Sinan hocam bi açiklama yapıcakmısınız
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Hocam sabahki çıktıya bi göz gezdirdimde baya sıkıntılı saçma bir güncelleme yapmış GFS bize hocam
Bugün 27 Aralık hocam
Gene saçma bi gece güncellemesi
192 Den sonra başlıyoruz
Bekliyoruz hocam indir bize mor salkımlı menekşeler 💜
Hayırlı akşamlar herkese, beklenen o tarih geldi gece güncellemesini iple çekiyorum
Hayırlı akşamlar hocam herşey çok güzel olucak
İnşAllah diyelim Sinan abimiz boşa vermedi o tarihi
Aynen hocam Sinan hocamız bir tane üstüne tanımam
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Aleyküm selam hayırlı akşamlar hocam nöbet tutalım mı hocam bu gece bişeyler görücekmiyiz
İnsanları sinir edip boş işler yaptıkları için
Yarın baba mor salkım sistemimiz modellerde inşallah hocam heycanlımıyız hocam  💜
Adam sürekli yan hesap açmaktan usanmıyor
Neden böyle yapıyor bunlar hocam
Diyagram bu sefer kötü gelmiş ortalama ve 500HPA yükselmiş umarım Sinan hocam örnek diyagrama benzeye biliriz
Hocam sistem modrllere gözükmedi bu akşam da yarın 27 Aralık hocam ysrın sabah mi akşam mı görücez hocam mor salkımlarımızı 💜
Hocam mor salkımlarımız neredeee 💜