Hani kar yağıcaktı yağmur nerden çıktı abi şimdi hiçbir şey anlamıyorum
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
22 Şubat ta ikici bir 24 OCAK 2022 olabilir
Abim bu ne demek anlamadım nolucak yani
-
Öyle bir şey demedi. Son ana kadar değişkenlik gösterebilir manasında dedi
Bilmediğim için soru sordum hocam niye bağrıyosunuz şimdi bana anlamadım
-
cagri suan hic bir sey net degil. yasa gor sistemi bu. suan tahminleri 72 saate dusuren kuruluslar var
Abim yaşa gör derken 2günlük sistem mi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kky koyuyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin bize yarayip yaramayacagini anomali haritasinda 0 yazan cizginin nerede olduguna bakarak da anlayabilirsiniz. Mavi kisimda kaliyorsak bu tarz Rusya uzerinden inen sistemlerde biz de DEK etkisiyle kar goruruz. ECM ornegindeki gibi 0 cizgisi uzerimizde ve hatta kirmizi tarafta kaliyorsak kuru soguk yeriz demektir.
İnşallah olmaz abi düzelir umarım
-
Cizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Umarım böyle şeyler olmaz abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 850 hpa -10lara dayamis olabilir ancak 500 sogugu sistemin net dogulama egilimini gosterir nitelikte. Ortalama gibi olursa anca dogalgaz faturasini sisirmekle kalmis olur bu sistem
Eyvah yandııııkkk

-
Evet bunlarda güncel değerli hocalarımız neler der bunlar için acaba sanırım güzel görüntüler gelmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet bunlarıda atalım bakalım neler olucak ilerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İnşallah gece düzelir ve daha güzel hale gelir

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En yukardan giden senaryo
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ortalamayı baya yükseltmiş
-
Sinan abim sıkıntı varmı bunlarda acaba bi araştırıp bakarmısın
-
Güncel AO ve NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.