Cizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Umarım böyle şeyler olmaz abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCizerek gosterdigim gorsellerde biz yuksek basincin merkezine cok yakin hala icindeyken GFS'de sondan ikinci izobarinda kaliyoruz yuksek basincin. Unutmayin son izobar demek nemlilik sifirlanir demektir ve yagis olmaz.
Umarım böyle şeyler olmaz abi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
850 hpa -10lara dayamis olabilir ancak 500 sogugu sistemin net dogulama egilimini gosterir nitelikte. Ortalama gibi olursa anca dogalgaz faturasini sisirmekle kalmis olur bu sistem
Eyvah yandııııkkk ![]()
Evet bunlarda güncel değerli hocalarımız neler der bunlar için acaba sanırım güzel görüntüler gelmiş

Güncel
Evet bunlarıda atalım bakalım neler olucak ilerde
İnşallah gece düzelir ve daha güzel hale gelir ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En yukardan giden senaryo
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ortalamayı baya yükseltmiş
Sinan abim sıkıntı varmı bunlarda acaba bi araştırıp bakarmısın
Güncel AO ve NAO
öncelikle tahmin için hafta sonunu bekleyip aradan çıkarmamız lazım vade uzun. Kötü haberden biraz bahsetmek gerekirse azor iskandinav uzantısı ile beraber kuzeydoğu hareketi ile blokaj yapıp soğukları 25 ine kadar bize hapsedebilir. Bu pektabi artı yazar ancak azor yüksek basıncı bu hareketi yaparken atlantik üzerinden baskılayan alçak basınç o tarihler de azorun karnını yararsa kısaca uzantısı koparsa sistem 2 gün ile sonlanıp kuzeyimizden atlantiğe kadar avrupaya dalar gider. Kısacası sistem gelir mi artık oralarda değil sistemin ömrünü nasıl uzatırız haliyle örtüyü nasıl arttırırız onu konuşucaz hafta sonu.
Aman hocam allah korusun umalımda olmaz öyle şeyler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Izobarlardaki bu ovalimsi bukulme genelde ust seviyede bir siklon oldugunu gosterir. soguk da kirpiliyor sonrasinda
İnşallah soğuk kırpılmaz hocam![]()
Güncel
Hepinize selamı var …
Aleyküm selam abim gelicek mi değerli hocamız![]()
Ne üstüne gelmesi açıklama yaptık zahmet ettik ve kim kimin üstüne gidiyor.
Bilmiyorum abi bende yanlış anlamış olabilirim seni abi
Bu anamoli Erdal
Anladım dedim zaten abi teşekkür ettim hocamada sen neden üstüme geliyosun ki abi şimdi anlamadım kötü bişey demedim veya yapmadım abi sordum cevabımı aldım anladım dedim teşekkür ettim zaten