Hayırlı geceler.

Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bize yaramaz dedin ondan diyorum.
Özür dilerim abi soğuk ve morlar Karadeniz e daha yakın ondan öyle dedim ben merak etme abi bidaha bişey demem.
-
Yav biraz alçak gönüllü olsan kırmıyorum seni
Erdal farkındaysan
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu bize yaramaz ama Karadeniz odaklı gelmiş
-
3 subat beim dogum gunum. totem yaptim sistem gelicek.
İnşallah abiimm

-
Acele etme yahu.
Çok heycanlıyım abim ya kaç sene oldu kar göremedik

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz'e yaramış gibi abi sanki

-
8inci seneryo nasılda sırıtıyor bize ordan Sinan abii
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Çağrı Erdal Sinan eliniz sağlık👏
Ne demek abim elimden geldikçe her zaman

-
Takip ediyoruz bunu sormadan bakalım akşama değişim olacak mı
Diyagram
Tamam abi

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu ne demek abi şimdi
-
hic bilmiyorum bir sure madele bakmak yerine cami acip bakacagim kar varsa botlari giyer cikarim.
Eyvahlar olsun hocam siz böyle dediyseniz varıdr bi problem

-
onumzdeki gunlerde kuzey egede lodos falan gorurseniz bana haber edin kac gunden evvelde ben oltalari malzemeleri hazirladim baliga gideyim bari. ben bakmiyorum bu ara modellere

Herşey kötü mü gidiyor yoksa hocam herşey bittimi

-
Taze taze yeni çıktı ama tam olmamış biraz uğraşıcaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.