Ao nao endeksi 1 aralıktan itibaren nötr değil hızlıca pozitife yönelebilir
Yani bu bizim.icin iyi mi olur hocam kötümü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAo nao endeksi 1 aralıktan itibaren nötr değil hızlıca pozitife yönelebilir
Yani bu bizim.icin iyi mi olur hocam kötümü
Sıkıntı yok hem sosyal medyada hem burada
Hemde tahminlere devam
En son açtığım konu tam tarih geçecek gene
Ara ara oraya yazacağım
Nerde kalmıştık konusu açmıştınız hocam yılbaşı için galiba
Sezon başladı benim ayarlar bozuldu erken yatan ben yatmaz oldum bir haftadır . Bu arada hayırlı geceler..
Hayırlı geceler hocam yatmayalım yav hocam bu kış için çabalayalım bu kışı tarihe yazalım hocam
-Aralık değerlendirmesi : Öncelikle aralık ilk hafta sistem beklemiyorum , bekleyenlerde beklentilerini düşük tutsun hüsrana uğramasınlar.
-Genel manada bizi bol yüksek basınçlı bol bol ılık havalı bir aralık ayı bekliyor hele ki bölgesel rüzgarların bu denli şiddetlenmesiyle durgun bir aralık geçirmemiz yüksek ihtimaldir.
-Madden julian salınımı her ne kadar 5-6-7 faz yapsada çembere yakın olduğu için etkili olacağını sanmıyorum bu nedenle güçlü bir iskandinav yüksek basıncı veya güçlü bir azor görmemiz çok mümkün değil gibi.
-Peki sezonun ilk soğuk atağı ne zaman ?
-Bu pattern aralık ayının son günlerinde kırılabilir , ocağın ilk haftasında bölgesel rüzgarlarda gevşeme ile güneye soğuk ataklar görmemiz muhtemeldir ancak tek başına baz alınamaz.
Hocam elinize sağlık ama Sinan hocamız farklı tamamen sizin yazdiklariniz farklı ben sizi beraber tahmin yapiyosunuz sandım hocam
Şu forumda 6 Ocak 2017 ayarında bir sistem geçirmenin hayaliyle yaşıyorum
Inşallah hocam daha güzellerini alıcaz umarım
Çağrı Erdal eline sağlık abim
Sağol hocam teşekkür ediyorum
Çağrı Erdal eline emeğine sağlık abim..Takip ve beğeniler için teşekkürler arkadaşlar
Puanın da geliyor.
Çok sağol abim.tesekkur ederim
Evet son saatinde paylaştım umarım hatasız bir şekilde bitirmisimdir takip eden ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim size kutubuindiremedim ama inşallah o kutup bize inicek bu kış ümit kaybetmek yok