Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlısıyla başlıyorum umarım ülkemiz adına kış için çok güzel bir model olur bi yanlışım olursa şimdiden affola
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çağrı Erdal 12 H ile başla 24 36 48 diye devam et
Anladim hocam çok sağlun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlk yarıyı 12 saat atsan güzel olur. Şimdiden eline sağlık
Çok sağolun hocam
-
En çok harita da sıkıntı olur genelde
LCC yi seçiver, bizim için o harita daha uygun oluyor takip için
Tamamdır abi 24 saat araylami peki
-
Hocam sadece europa lcc şeklinde mi paylasiyim ve 500hp 850hp ve yağışı paylaşıcam hocam bu şekilde dime
-
Sendeyiz ,varsa aklında sorulacak bir şey sor yardımcı olalım Çağrı
Yok abim sizlerden öğrendiğim kadar gördükçe denicem umarım yanlışlık olmaz
-
Müsait bir arkadaşımız GFS akşam güncellemesini saat saat paylaşabilir 👀
Hocalarım izniniz olursa ben denemek isterim bi yanlışlık olursa şimdiden affola
-
Kasım ayına göre gayet ciddi sistem ister dogulasin, ister batilasin ,girip anomaliye bakın sistemin gücünü görün
Hocam bisey sorucam şimdi biz bu ciddi sistemi alıyoruz ya bunu aldıktan sonra aralık ayını kaybetme ihtimalimiz varmı acaba hocam
-
2gun önce benim doğum günüm dü kimse kutlamadı böylemi aileyiz biz
-
Haftasonu biraz göz gezdirdim kışın ikinci yarısı kuzey Avrupa hariç sikinitili duruyor güçlü polar vortex hâkim gözüküyor detaylara bakıp yakın zamanda yayınlayacağım
Nasıl yani hocam ne demek oluyor şimdi bu kötü mü geçicek kış
-
Hayırlı akşamlar tüm
ailesine
-
Arkadaşım olacak abi yanımda yoksa forumla beraber planlamayı denerdik 🫡
Kışlar böyle devam ederse ileride çok gideriz gibi 😅
Sıkıntı yok kardeşim ya tanışırız beraber gidelim eğleniriz hem