Sinan abim açıklama yazmıcakmısın
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Açıklama çok kolay Ocak ayının belgesi her gün paylaşım edelim dedim bende
Ocak ayının son günleri ve Şubat bir iki günde modellerde sıkıcı görüntüler görmemiz doğal .
Abim bu ne demek şimdi ocak son günleriyle şubat başı bi sıkıntımı var yani çünkü 25 ocaktan sonra sistem bizde dedin ya gözükücek yukarda da ocak sonu ile şubat başı sıkıcı görüntüler olur dedin ben anlamadım pek abim

-
Hayırlı sabahlar herkese

-
Hayırlı geceler.

-
Bize yaramaz dedin ondan diyorum.
Özür dilerim abi soğuk ve morlar Karadeniz e daha yakın ondan öyle dedim ben merak etme abi bidaha bişey demem.
-
Yav biraz alçak gönüllü olsan kırmıyorum seni
Erdal farkındaysan
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu bize yaramaz ama Karadeniz odaklı gelmiş
-
3 subat beim dogum gunum. totem yaptim sistem gelicek.
İnşallah abiimm

-
Acele etme yahu.
Çok heycanlıyım abim ya kaç sene oldu kar göremedik

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz'e yaramış gibi abi sanki

-
Cümleten aleyküm selam, hayırlı günler.
Hayırlı günler abim

-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam abim

-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Açıklama bekliyoruz hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.