allah aşkına hocam bu nasıl bir görüntüdür üzerimizde bize akacak soğuk yokki bu nasıl bir model ya neden bu kadar. Kötü bu >>>WinteR<<< hocam duzelicekmi bu görüntüler yukarimizda soğuklar gözükecek mi
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
keşke buffaloda yaşasaydım hiç memnun değilim bulundugumyerden ikliminden berbat bir iklimi var
-
GFS modeli berbat gidiyor ne zaman düzelecek bu görüntüler var mı bi bilgisi olan hocalarım
-
herkese günaydın sabahki GFS gene çok kötü ısrarına devam ediyor 20 ocak ile 30 ocak arası resmen bizi en kötü tarafta bırakmış ve yukarimizda hiç bir tane soğuk yoook
-
Yağmur iyidir
Abi yeter ya bu kış bir damla kar yüzü görmedim hep yağmur
-
eline sağlık wriscuttern hocam
-
paylaşabilirsiniz hocam buyrun
Yok hocam ilk siz demissiniz ayıp olur buyrun
-
ben alcaktım ama sizmj paylasicaktiniz hocam
-
Oh ne kadar güzel sıcak sıcak azcık kemiklerimiz ısınsın şöyle
:mangal:
Hocam öyle demeyin ya öyle bisey olmasın allahım lütfen onun yerine hocam morlar aksın ve tipi olsun günlerce
-
Son saatleri ne yapacaksın Erdal önümüzde kini takip edelim oraya gelene kadar çok takla atar.
Inşallah düzelir hocam çok kötü gerçekten çünkü
-
son saatler neden bukadar kötü geldi hocalarım düzelirmi o görüntüler değerli hocalarım
-
ne kadar kötü geldi son saatler hocalarım gördünüz mü
-
Dimi güzel bir ayaz yeriz üzerine min 1000 lira doğalgaz miss
Yok hocam böyle bi morlarla ben günlerce yoğun tipi kar istiyorum
-
Çok merak ettin seni kırmayayım. Marmara için değil niye Marmara için isteyeyim? Ülke geneli için istediğim sistem bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. vay be hocam soğuk morluğun güzelliğine bakarmisin keşke bundan olsa hep morlar aksa
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoksa vaziyet bu olur
Ooo kötülüğe bak resmen bize komplo kurulmuş gibi