Hayırlı günler herkese SAMSUN LADİKLİ OLAN KİM VARDI BURDA ÖYLE BİRİ SANKİ VARDI AMA KİMDİ
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Keşke şu görüntüler gerçek olsa ne vay be resmen hayallerimi çiziyor bu CFS
-
Hocam açıklama gelicek mi bununla ilgili
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler bütün sistemlerin bize geldiği bir gün olsun hocam

-
GFS akşam güncellemesi Amerika'nın Florida kıyılarına -16 derece sokmuş 😂
Hocam dua edelim bundan sonraki bütün güncelleme lerde hepsi bize gelsın
-
Hocalarım bende gözükmüyor
-
hhoh
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocalarım 2025 de türkiye Marmara olucak hocalarım"

-
İnşallah hocalarım gelsinde şu sağlam Baba sistemler artık kar ve soğuk görelim biraz

-
Çok güzel hocam inşallah bu istilayı biz yaşarız günlerce hayırlı geceler hocam ben sessizce GFS yi takip ediyorum

-
Hayır o manada demiyorum tekrar tekrar soruyorsun ya zaten hocalar gerektiği zaman konulara yazıyorlar sabırlı olmak iyidir.
Haklısınız hocam teşekkür ederim

-
Bence biraz sabırlı olmalısın
Hocam kötü bişey demiyorum ki sorular soruyorum sadece ne birine saygısızlık yapıyorum nede kötü bişey yapıyorum hocam
-
Hocalarım bu akşam önemli bir açıklamalar gelicek mi acaba yılbaşı ve sonrası için herkese hayırlı akşamlar şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hocam modellere ne zaman yansımaya başlar yılbaşı sistemi
-