Sinan hocam yılbaşı sistemi ne zaman modellerde gözükmeye başlar veya modeller ne zaman sistemleri göstermeye başlar.Hala modeller baya sıkıntılı ve durgun gidiyor bizim için. Biz diyorum yani Marmara Bölgesi için. Şimdiden teşekkür ederim hocam herkese hayırlı günler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:kas:
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yenile bak bakalım
Tamamdır hocam çok teşekkürederim elinize sağlık iyiki varsınız hocam

-
Sinan hocam senin 8 ocak 2025 sayfasında attığın şeyler bende açılmıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Pek İç Açıcı Bir Görüntü Değil
O zaman kötü mü olucak herşey hocam
-
Ao ve nao pozitifte sistem gelmez hele zonal rüzgarlar 40-59 deyken 😀
Ne zaman gelir peki hocam nasıl olunca gelir yani hocam
-
Hayırlı geceler herkese ben bisey sormak istiyorum hocam aralık ayında bu sıcaklıklar ne böyle normal mi hocam bunlar 14-16 derece ne demek hocam aralık ayında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
Günaydın HS ailesi 2-3saat uyuduk şimdi işegitme vakti cümleten hayırlı günler herkese umarım güzel ve mutlu haberler alacağımız bir gün olur tüm HS ailesi olarak

:kas: 
-
İki tane konu açtım beklemediğim sosyal medya hesaplarına biraz yoğunluk veriyorum bu aralar
Beklemediğim derken hocam
-
Whisper abi mehmet civan Hasan61 Sahutt
Elinize sağlık.
Sinan Hocam varmı güzel haberler biraz modumuz yükselsin

-
31 Aralık 2024 gecesi, yılbaşına saatler kala İstanbul'un bazı semtlerinde kar diz boyuna ulaşmıştı. Tam 9 yıl sonra müthiş bir kar fırtınası ile yeni yıla merhaba

Hocam inşallah gerçek olur

-
Aleykümselam hocam hayırlı sabahlar
-
Kötü durgun havalar demek
Ah be hocam umarım düzelir ne diyelim allah biliyor isteğimizi

-
Ao nao endeksi 1 aralıktan itibaren nötr değil hızlıca pozitife yönelebilir
Yani bu bizim.icin iyi mi olur hocam kötümü
-
Sıkıntı yok hem sosyal medyada hem burada
Hemde tahminlere devam
En son açtığım konu tam tarih geçecek gene
Ara ara oraya yazacağım
Nerde kalmıştık konusu açmıştınız hocam yılbaşı için galiba
-
Sezon başladı benim ayarlar bozuldu erken yatan ben yatmaz oldum bir haftadır . Bu arada hayırlı geceler..
Hayırlı geceler hocam yatmayalım yav hocam bu kış için çabalayalım bu kışı tarihe yazalım hocam