vay be dayım hemen geliyom yanına bilet alıp bize karın geliceği yok
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
canlı yayın nerde hocam bizde gelelim
-
nerde canlı yayın hocam bende izliyim
-
bravo Iskandinav YB dostum tebrik ediyorum seni

-
Sıcak çıktı demeyelim
Ne diyelim abim
-
aleykümselam Sinan abim hayırlı sabahlar abim bu sabahki GFS çıktısı hakkında ne düşünüyorsun abi sıcak çıktımı sence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ABD Hamburg

Sinan abim kapımın önünde de böyle olucak mi
-
11 derece
-
Geçmiş yillara bakarsak Marmara o kadarda kötü kışlar yaşamadı doğu Karadeniz 2020 yılından beri sistem almadi diyebilirz -10 lu sistem bile gelmedi yani demek istediğim her zaman izlemiyor
Emin ol hep izliyor
-
1 haftadır şu yazıdan değişik hiçbir şey yok.Karadenizi içine alan güçlü bir sistem bekliyorum.Bu sene karadeniz şanslı
o zaman biz marmara olarak izlicez gene her zaman yaptığımız seyi
-
herkese günaydın sabahki GFS gene çok kötü ısrarına devam ediyor 20 ocak ile 30 ocak arası resmen bizi en kötü tarafta bırakmış ve yukarimizda hiç bir tane soğuk yoook
-
Öyle bir yaşantı yok sanırım
Eee abi jules verne sistemi
-
hocam peki biz ne zaman düzgün bir kış yaşıcaz acaba böyle hiç soğuk sıkıntısı yağış sıkıntısı olmadan hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım bu veriler ne der bize
-
hocam eren hocanın attığı veriler için neler dicwksibiz biraz sıkıntıymışsanki eren hocamöyle dedi siz ne dersiniz