Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok yav ben bu sene formsuzum
Gelmez diyosun abim yağmura d3vam diyosun
-
Bu veriler göre öyle öyle -16 üstü soğuk kökenli bir sistem gelmez benim ön görüm
Yağışlı sistemlere devam
Sinan abim sen boyle dediğine göre vardır bi bildiğin o zaman bu sen3 kestane oldu yani
-
aleykum selam hayırlı sabahlar bütün
ailesine
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Winter hocam biraz açıklama yaparmisiniz modumuz çok düştü sinan abim de konuyu kapattı çok üzüldüm
-
diyagramda kötü çıkmış
-
Bir iş var olursa 2017 yi unutturur
Neymiş o iş hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Estimator eline sağlık kardeşim benim herkese hayırlı geceler umarız sabaha güzel bir modelle uyanırız herkeze allah rahatlık versin
-
Modeller bu tarihler arası kutup bolgesine sıcak hava akışının transfer edildiğini kutup bölgesindeki soğukları güney enlemlere saldığını gösteriyor.
Mjo baktığımız da 6-7-8 faz da ilerlediğimiz ve bu faz aralığın da Balkanlar ve doğu Avrupa bir soğuk hava atağı beklenir.
Fakat burda bizim için önemli olan nao nao pozitif olması lazım negatif olursa sistem Avrupa ya kaçar hafif pozitif +0-+1 civarı Balkanlar ve batı Karadeniz yönün de soğuk hava atağı gelebilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yani şuan bunlar ney p3ki
-
vallaha bu modellerin bize garesi var ya
-
bilmiyorum ki ya of
-
-
allahim lütfen şu gece güncellenmesinde herşeyi düzeltmiş olarak ver artık bize ne olur hadi hayırlısı allahım VIRA BISMILLAH
-
Biraz içimizde yaşamak lazım bunları, buraya yazınca bir şey değişmeyecek bekleyip göreceğiz. Ben umutluyum size de tavsiye ederim
Kardeşim benim bend3 çok istiyorum ama modeller canimizi çok sıkıyor ondan