keşke bunlar olsa
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-

Abim dalga geçme yav lütfen nolur
-
iyi geceler arkadaşlar bugünlük bana yeterli psikolojimi daha fazla zorlamayayım
Abim senden son kez bisey istiyorum ya bu jules verne sistemiyle ilgili güzel bir şeyler yokmu
-
biz nasıl bi şanssız senedeyiz ya herşey çok kotu gidiyor ya havadan yana bile şansımız yok be nasıl bir lanet var üstümüzde bizim
-
yokmu ya baba yiğit akşam sistemi indiririm diyen
-
30. Senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam bizlikmis resmen abim ah be keşke şöyle hep oluk oluk morlar aksa
-
Atarız atarız
Tamam abim bekliyorum aklım sadece o sistemd3 valla çünkü ocakta çöp görünüyor
-
Sinan abi bu senin 5 şubat jules verne sistemiyle ilgili biseyler yokmu bi ornek diyagram felan aticam demistin abim
-
-
hayırlı sabahlar tüm ailemize

-
Sinan abim bu sene neden böyle oldu o actigin konular söylediğin şeyler hiç güzel şeyler yok artık ya abim hangi sene hatırlamıyorum çok güzel konular açtın örnek diyagramlar verdin böyle olacak dedin hepsi oldu çok güzel bir zamandı ama bu sene herşey çok kotu abim sende tıkandın abim heralde elinden bisey gelmiyormu abicim seninde ben çok üzülüyorum artık ya çünkü resmen sanki bilerek yapılıyor gibi hicbir güzel şeyler bize gelmiyor allah sonumuzu hayır etsin abim umarım sende yakın zamanda eski haline dönersin abim bol bol açacağın konuları bekliyoruz abim

-
Yok yav ben bu sene formsuzum
Gelmez diyosun abim yağmura d3vam diyosun
-
Bu veriler göre öyle öyle -16 üstü soğuk kökenli bir sistem gelmez benim ön görüm
Yağışlı sistemlere devam
Sinan abim sen boyle dediğine göre vardır bi bildiğin o zaman bu sen3 kestane oldu yani
-
aleykum selam hayırlı sabahlar bütün
ailesine

-
Bir iş var olursa 2017 yi unutturur

Neymiş o iş hocam