Bu sistemin ilk diyagramları fenaydı Trakya'ya 850 de -28 veren senaryo görmüştüm
Keşke hocam keşke![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemin ilk diyagramları fenaydı Trakya'ya 850 de -28 veren senaryo görmüştüm
Keşke hocam keşke![]()
Kupkuru soğuk neresi güzel ?
Yok yağışta olucak hocam ondan bulamadım
Yakında konu üzerinde ayrıntılı açıklama yapacağım Hayırlı olsun
Eline sağlık hocam dört gözle bekliyoruz vallaha çok özledik![]()
Hayalimiz resmen ya off keşke bizde olsa
Vay be millet bizim hayallerimizi yaşıyor![]()
Bizim kaderimiz buymuş abi napalım hiçbir soğuklar inmiyo bize resmen lanetli ülke gibiyiz![]()
Sitemiz neden sessiz bukadar![]()
O zaman hocam şu şekilde dime şubatta yağan kar da güneş ışınları bize daha çok vurduğu için karın kalitesi hem düşük hemde gün olarak az alıyoruz ama ocakta yağan karda güneş ışınlsrı bize az vuruyor galiba o zaman kar hem fazla hemde kalitesi güzel oluyor benim sadece kendi düşüncem bu hocalarım doğrusunu sizden bekliyorum ![]()
>>>WinteR<<< hocam bide şunlar nedir biraz açiklama yaparmısınız iyi mi herşey bizim için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam açıklama var mı
Batı kanadı sıkıştırıyor İskandinav yüksegi de mecburen dogulamak zorunda kalıyor her seferinde bu sebepten dolayı sistemler Karadenizi sıyırıp sıyırıp geçiyor
Bu durum düzelicek mi hocam
Bu görüntülere göz alışkanlığı edin dahası olabilir. Şuan için erken ama bu görüntülerin dahası gelebilir.
Çok doğulu bunlar hocam üzerimizden kayıp gitmesinin sebebi nedir acaba tam olarak üstümüze oturucakmı bunlar hocam
Bizim ülkeye soğuklar girmesin diye resmen set duvar çekmişler
Modeller neden bu kadar inatçı bize