Oturdum kar'ı bekliyorum ❄️😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok güzel umarım bir an önce kavuşuruz🥰🤲 ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOturdum kar'ı bekliyorum ❄️😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok güzel umarım bir an önce kavuşuruz🥰🤲 ![]()
Günaydınnn 🌸
Hayırlı sabahlar
.
Günaydınlar efendim bol karlı günler geçiririz umarım bundan sonra ![]()
Aleyküm selam abi hayırlı sabahlar
Geçerliliği korumakta
O ne demek abi
Bekliyoruz
İnşaALLAH
Abi bidaha ne zaman açtığın konuyla ilgili bişeyler söylersin
Sinan abi bu sabah senin yaptığın tahminle ile ilgili varmı bir değişim baktın mı kaynaklarına
Yani bu açıklamalar ne anlama geliyo söylerseniz iyi mi kötümü sistemler bizde mi nerde herkes aydınlansın arkadaşlar
Açıklama
Evet açıklama
Eyvah yandık ya gitti
Veri paylaşma sayfasına güncel verileri paylaşıp açıklayacak bir bilir kişi yokmu acaba
![]()
Veri paylaşma sayfasına güncel verileri paylaşıp açıklayacak bir bilir kişi yokmu acaba
Dudaklarına noldu senin çok kötü olmuş
Şimdi arkadaşlar benim çok yaşlı bir babaannem var 78 yaşında ve dediki bu aşırı sıcakların acısı çok fena çıkıcak dedi elektrikler kesilicek dedi çok fena geliyor diyo sizce doğrumu. Umarım doğrudur
Kötü giden şeyler varmı
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Taze çıktılar yorumlayacak arkadaş arıyoruz
Eren senden bekliyorum yorum