Alalım sibiryaya seni
Keşke be
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlalım sibiryaya seni
Keşke be
Kötü 10 undan sonra yükselişe geçiyor sıcaklıklar bunlar çok kötü işte
Tam olarak ne istiyorsun yazar mısın
Bizde bilelim olur mu belki kısmetine olur
İnşaALLAH
![]()
Hocam istediğim o üzerimizde asılı kalana morların bize inmesiydi ben onları bekledim hocam tek istediğim bir hafta veya 2 hafta o morlar bizde kalsin günlerce kar yağsın
Hocam yetersiz Sinan abi -18 diyor ama bizde -18 yok hocam ve süresi kısa hadi onu geçtim sonrasında bir baba sistem gözüktü o hiç giremiyor. İşte o sıkıntı asıl soğukları o yapar işte
Sinan abi burdayım da sistemi gene vermedi ki bize üstümüzde asılı kaldı ve senin söylediğin tarihlerde abi soğuk yetersiz kaldı ve abi çok kısa sürüyo
kanka şaka mı yapıyon sen
Yok birader şaka değil sen niye karışıyon ki o bizim aramızda olan bişey Sinan abi geldiğinde modeller düzeliyor çünkü o anlıyor onların dilinden
sinan abi sende bi el at düzelsin şu modeller artık
buyrun arkadaşlar
sinan abi nolucak şimdi sistem hakkında bişeyler yazarmısın abi sistem sayfasına
bu bizim için iyi bişeymi kötümü anlayan varsa açıklasın biraz bize
Sinan abi bu sabah düzelir dedin düzelme olmadı abi aksine daha kötü oldu nolucak az zaman kaldı abi ne zaman düzelicek bu modeller abi patladık mı abi yoksa kaçtımı
modeller aşırı kötü gidiyor ya nolucak Sinan abi böyle düzelme yok hiç bunlarda ya
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar abi modeller neden böyle oldu abi çok kötü gidiyor hep ne zaman düzelicek bu durunlar
Ecmwf de böyle gfs gibi kötü gelirse artık daha fazla kendimizi yormaya gerek olmaz. Umutlarımızı bir sonraki kış erleriz bu sene de böyleymiş deriz.
Doğru evet
sabah modeli aşırı kötü bir hal almış durumda Sinan abi çok kötü acilen bunun düzelmesi lazım çok kötü bir model sunuyor sürekli