Sinan abi neden böyle oldu bu şimdi model düzelicekmi bunlar abi ve senin beklediğin nasıl bir sinoptik varsa örnek atarmısın abi 850hpa sını abi
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet hocam 10 şubattan sonra yükseliş var. Ben 28 ocaktaki sıcaklık düşüşünü kastettim.
Ama hocam 10 şubattan sonra inmesi gerekmiyor mu o tarihte Sinan hocanın sistemi var
-
Diyagram yorumum:İstanbul yağışlı döneme giriyor. Kar olasılığı %65'e kadar yükseldi. İlşallah bol yağmurlu ve karlı döneme giriyoruz. Sıcaklıklar düşüşe geçecek.
Hocam sanki düşüşe değilde yükseliyor gibi ya ayın 10 undan sonra yükselişe geçiyor gibi
-
Emeğine sağlık Lewiss
Sinan abi beklediğmiz gibi bir iniş olmadı neden düzelecektir dime bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi bundan bahsediyorum ayın 30 undan sonra komple yükselmiş kötü değilmi abi bunlar bizim için.
-
Sinan abi sistemin ile ilgili bişeyler yazma şansın varmı abi zonal rüzgarları baya yükselmiş sıkıntı olmasın abi ilerde
-
Oturdum kar'ı bekliyorum ❄️😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güzel umarım bir an önce kavuşuruz🥰🤲
-
Günaydınnn 🌸
Hayırlı sabahlar
.
Günaydınlar efendim bol karlı günler geçiririz umarım bundan sonra
-
Son gfs çıktısı baya kötü gelmiş büyük mor kuşatma sistemi yok etmiş olmasın umarız
-
ECMWF ens 18.inci senaryoyu bulabilecek varmı acaba çok iyi duruyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni diyagram.
-
Sinan abi sistem ile ilgili bişeyler yazıcan mı yollıcan mı abi
-
Aleyküm selam abi hayırlı sabahlar
-
Soğuklar çok cılız
-
Tamamdır abicim inşALLAH