Kadir Emre Temur hocamız dün gece bi video yayınlamış kar ne zaman yağıcak adlı bir video ama o kadar olumsuz konuştu ki orda bi bölümünde şöyle söyledi asla geçen seneki kış gibi soğuk ve yağış beklemeyin bu sene geçen senin yanından bile geçemez bu sene çok kurak geçicek dedi Sinan abi Eren kardeşim siz ne diyorsunuz bu duruma
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şimdilik yok
Olmıcak mı yani abi biraz kopya ver be abim
Açtığın konuyada güzel bişeyler eklermisin abim mesela geçen seneki gibi örnek bir diyagram felan buna hazır gibilerinden
-
Modellerde Ayın 9 dan sonra -12 ler kuzeyde Canlanır Heyecan olur Nasibi de Marmara ve Trakya alır gibi ;
Demişiz
Aylar önce
Sinan abi yokmu başka açıcağın sayfa ya şöyle mor gelinlik ile ilgili abi
-
Değişiklik yapmıyorum. Beklentim aynen bu şekilde devam ediyor..
Hocam yokmu ekleyeceğiniz bişeyler çünkü sizin yaptığınız tahminden sonra veriler felan herşey baya değişti
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık ayının 19-20 si sıcaklığa bakarmısınız ya 14-15 derece gerçekten takip edilmesi gereken bir konu bu ve bir an önce bu döngünün kırılması gerek hemde hemen
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yüksek basınç hep bizim üzerimize yatıyor bu döngü ne zaman biter veya bitecek mi artık bitmeli bence
-
-
Bu sene başka konu açar mıyım bilmem
sinan abi neden böyle dedin ve bu sene ben seni hiç umutlu görmüyorum abi çok suskunsun hiç böyle yok işte bu sene şöyle sağlam olucak herşey çok iyi olucak bir sürü sistem alıcaz bize akıcak mor gelinlikler felan yani abi anlatmak istediğim şeyi anlamışsındır az çok zaten burdan belli yani abi mutsuz durgun olduğun bidaha konu açmam demişsin yani ben seni hiç böyle görmemiştim abi ve senin böyle olmandan açıkçası bende çok mutsuzum yani Sinan
:kas:
-
Bizde anca hep izleriz böyle
-
O ne demek yani iyi bişeymi bizim için
-
Negatif nao ülkemiz için olumsuz bir durum. Aralık'ta yani böyle devam ederse kar yok
Eyvah Aralık sonuda böyle demek He yandık ya
-
aralık son hafta yine negatif nao görebiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O ne oluyor eren yani
-
Sinan abi varmı eşi benzeri veya örnek bir diyagram buna hazır olun gibilerinden felan abim
-
Üzerimizde fena YB vaaar umarım bir an önce gider
-