Keşke şu görüntüler gerçek olsa ne vay be resmen hayallerimi çiziyor bu CFS
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Modeller neden hala kötü gitmeye devam ediyor hocam
-
Aralık son 10 günün ciddi bir soğuk salınım olmayacağı az çok anlaşıldı. Batı bölgelerde az çok bir yağış gözükse de iç ve Doğu bölgelere doğru sakin ve durağan bir hava gözüküyor. Bu kışın trendi az çok belli oldu. Doğulayan ya da aşırı şekilde batılayıp sistemleri Avrupa'ya atan bir görüntü. Vur kaç tadında kısa süreli mini soğuk sistemler. Muhtemelen ocakta da böyle bir görüntüyle devam edecek gibi duruyor..
Hocam demeyin böyle şeyler ya üzülüyorum ben zaten kaç senedir doğru düzgün kar görmedik
-
Gene saçma bir GFS modeli hocalarım alıştık artık bu GFS nin bizimle dalga geçmesine
-
Hocam açıklama gelicek mi bununla ilgili
-
Sıkıntı yok sistem müjdesi verdik çoktan aynen devam ediyor.
Hocam yılbaşında kar almıcaz mı peki

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hayaller gem gerçekler gfsThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzelecek mi bunlar hocam yoksa Marmara olarak kar yağdığını görmedik görmicez mi benim kendi şahsi konum olarak konuşuyorum yalova merkez
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler bütün sistemlerin bize geldiği bir gün olsun hocam

-
-
Çok doğulu olmaz böyle Marmara ya tam otırması lazım bunun hadi yapalım
-
Günaydın herkese sabah kii GFS modeli doğulu gelmiş hocalarım şunu biraz batılı gelmesi için sistemle konuşsak mı acaba

-
Gene saçma sapan bir güncelleme hocam hala düzelmiyor bu güncelleme Athena eline kolu sağlık hocam

-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu abin diyor ki ! 2017 aynısı olacak..hatta bir tık daha fazlası.
Sen kaçtı mı diyorsun
Yok hocam modeller yılbaşı için hala bişeyler göremiyorya hocam ondan sordum yani
-
Sinan hocam yılbaşı sistemi ve 6ocak sistemi kaçtımı yani şimdi