Benim burda hava açık niye böyle oldu ay ve yıldızlar gözüküyor
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başladı ama yağıyor biraz tuttu durdu eridi böyle olmaz ki durup durup yağması fayda etmez ki sürekli yağması lazım yağmıcak mı öylr
-
Yalnız böyle atıyoruz açıklayalım rica ederim lütfen
-
Sinan abi senin açtığın Ocak sonu efsane sistem adlı sayfa nerde bulamadım da onu
-
Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim
-
Bunlar ne anlama geliyo açıklarmısınız.
-
Vaalla bana yağmadı abi hiç
-
Abi siz bana görev verin yeterki ben gerçekten şu sıralar çok zor Döneöden geçiyorum abi bişeylerle uğraşmam lazım yani ondan görev istiyorum abi
-
Şimdi Çağrı Erdal sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
Abi siz bana bu şekilde davrandığınız için ben sinirliyim normal hayatta hiç böyle değilim Mustafa abim bilir beni yqni abi
-
kimse bna kizmasinda Genelde Erdal Salih ile ilgili konularda tartışma cikiyor
Eeee yani sen ne demek istiyon şimdi
-
Yok bir şey 50'yi görünce Nevşehirlisin sandım. 🙂
Yok kardeş Kocaeli hodri meydan💚🖤
-
Erdal nerelisin?
Kocaeli hayırdır
-
Bunu sen bana mı söylüyorsun? Teşekkür ederim kendi adıma Çağrı
Hayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
-
Bak şimdi şunu anla ben sana gülmüyorum zaten gerekli bütün yetkilerim var sadece işin makarasindayim .
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
-
Kızacak bir durum yok abim,biz bize şaka ederiz işte.
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.