Aralık ayı ilk yarısı 7 10 aralık hafif soğuk dışında şimdilik kayıp gibi hala sonbaharı yaşıyoruz hatta hafif yaz modunda şaka gibi diyagramlar 850 de +15 lere çıkayım diyor yok artık diyorum.
Yok bi tahmininiz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralık ayı ilk yarısı 7 10 aralık hafif soğuk dışında şimdilik kayıp gibi hala sonbaharı yaşıyoruz hatta hafif yaz modunda şaka gibi diyagramlar 850 de +15 lere çıkayım diyor yok artık diyorum.
Yok bi tahmininiz hocam
Fazla abartmaya gerek yok konu açtık Ocak için tarih verdik gün verdik saat temi ekleyelim.
Ama abi sen 1 tane tarih verdin ve fazla bir beklentiye girmedin ki hiç
Neyseki bizim rotamız belli
İnşaALLAH. Vaktinde gününde geliyor.
Sinan abi tahmin veya örnek birşeyler yokmu şu sıra
Çok iyi ya gerçekten harika
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle bir sistem gelse güzel olur
850hp si varsa atarmısın
geçen senenin acısını çıkaracak kar geliyor avrupaya
Hocam biz seyirciyiz heralde bu sene öylemi olucak bu sene
Diyorum ki Aralık ortasına kadar birşey yok ondan sonra olur
Varmı Aralık ayının ikinci yarısından sonra ve Ocak tahmini
Fos 😂
Aralık ortasindan sonra birşeyler olur belki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne demek yani eren o Aralık ortasından sonradamı gitti yani
Eren bi açıklama yapsana
Grönland blokajı kışın ortasında olsaydı kafa yedirtirdi.Avrupa kazanacak gibi ekstrem soğukları
Hocam nasıl yani şimdi bize kuvvetli ekstrem soğuklar bu sene gelmiyomu ben anlamadım
Az daha sabır arkadaşlar 6 10 aralık arası bir şeyler olacak bakalım takibe devam ao ve nao eksi 4 eksi 6 lara inişe geçmiş bunun çıkışında neler olur neler? İnşallah güzel günlere az kaldı.
Hocam varmı sizin bu kış için güzel tahmininiz
Hangi tarihte yüksek
8 aralıktan sonra ne kadar çok yükseliyo fark ettiysen eren iyi değil bu yani Aralık ayına göre
Bence kötü diyagram sıcaklıklar çok yüksek
Günaydın 😊
Günaydın😎
Bu akşam ki gfs çıktısı çok güzel tam verilere uygun hem atr hem iskandinav bloğu
Bence güzel değil yada sen yanlış gördün eren Avrupa iyalyaya gitmiş soğuklar