Canlı yayın için Facebook sayfamızı takip edelim. Birazdan canlı yayın olacaktır. Keyifli izlemeler
İsmini verirmisiniz hocam sayfanın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCanlı yayın için Facebook sayfamızı takip edelim. Birazdan canlı yayın olacaktır. Keyifli izlemeler
İsmini verirmisiniz hocam sayfanın
Hocam bunları atıyorsunuz ama açıklarmısınız bide size zahmet
ZAhmet olmazsa buları bide açıklarmısınız.
Valla isteyince her şey olur uğraşırsan bide.
Günaydın herkese benim aklımda bi fikir var yılbaşı çekilişi yapsak nasıl olur acaba bence güzel bi fikir olabilir yönetim değerlendirsin bunu bence.
Bu saat olmuş biz hala buralardayız bunlar görülüyodur inşallah. Yönetim.
14 Ocak 2021 Benzerini birdaha yaşarız inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Unut sen onu bence çünkü Aralık ayındayız sıcaklıklar bile çok fazla yüksek gidiyor olması gerektiğinden fazla yüksek çok zor bence o görüntüler bizim adımıza kıyı iller.
Varmı hocam elinizde başka veriler
Marmara bölgesinde rüzgar hızı bugünden itibaren kademeli olarak artıyor cuma günü sidetlenecek lodos pazar, pazartesi felaket boyutlara ulaşıyor fırtına hareketi saatte 120 km gibi
Hocam beklediğin sistemlerle ilgili bişeyler varsa görüntü veri endeks model vb. Şeyler paylaşırmısın
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.
İnşallah hocam ya hepsi olur hep dua ediyorum dediklerin olsun diye hocam
![]()
12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor :olumlu:
Hocam elinizde varmı veriler modeller felan atında bizde biraz sevinelim
İlk bulgular gelmeye başladı şunu bir kenara koyalım.
Göz kamaştırıyor değilmi
Bu sistem sonrası aralığın son günlerde bir sistem beklentim daha var
Hocam yanlız bu ocak 2022
geldi de ben havada uçuşan kar taneleri gördüm o sabah saatlerinde
O morun bile sistemlerde bize geldiğini görmek ayrı bi zevk abim ya var bi hayalimiz işte bekliyoruz öyle inşallah. ![]()
Vay be ne güzel morlar gelmiş keşke bu sene de mor gelse hep
![]()