Sinan abi sen öyle deyince Sevindim bende öyle olucak sandım abi keşke öyle olsa
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi açtığın konu hakkında ne zaman Bilgi vericeksin çünkü bu sistem bana yaramadı dq bari o yarar inşallah abi.
-
Hala kar göremedim
Al benden de o kadar bende
-
Ocak 2.yarısında sağlam sistem olabilir ocak ilk günlerinde ise normallerine göre bir sistem
Teşekkür ederim Kardeşim.
-
Bunlar ne anlama geliyor açıklarmısın kardeşim
-
Canlı yayın için Facebook sayfamızı takip edelim. Birazdan canlı yayın olacaktır. Keyifli izlemeler
İsmini verirmisiniz hocam sayfanın
-
Hocam bunları atıyorsunuz ama açıklarmısınız bide size zahmet
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bulunduğum köyde kar yoktu Gölcük’te Eriklitepe tabiat parkı burası oraya geldim sırf kar görmek için kurban olduğum bu arada rakım 600 civarı neler yaptırıyor bize inşallah. Bi an önce herşey düzelirdi bu kış unutulmayan ve efsa olur AMİNN.

-
ZAhmet olmazsa buları bide açıklarmısınız.
-
Valla isteyince her şey olur uğraşırsan bide.
-
Günaydın herkese benim aklımda bi fikir var yılbaşı çekilişi yapsak nasıl olur acaba bence güzel bi fikir olabilir yönetim değerlendirsin bunu bence.
-
Bu saat olmuş biz hala buralardayız bunlar görülüyodur inşallah. Yönetim.
-
14 Ocak 2021 Benzerini birdaha yaşarız inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Unut sen onu bence çünkü Aralık ayındayız sıcaklıklar bile çok fazla yüksek gidiyor olması gerektiğinden fazla yüksek çok zor bence o görüntüler bizim adımıza kıyı iller.
-
Varmı hocam elinizde başka veriler
-
Marmara bölgesinde rüzgar hızı bugünden itibaren kademeli olarak artıyor cuma günü sidetlenecek lodos pazar, pazartesi felaket boyutlara ulaşıyor fırtına hareketi saatte 120 km gibi

Hocam beklediğin sistemlerle ilgili bişeyler varsa görüntü veri endeks model vb. Şeyler paylaşırmısın