Hocam bunun tutarlılık oranı iyimi yoksa tırt bişeymi ve biraz açıklarmısınız hocam bunları neler oluyor bu resimlerde şuan
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Var çok yakında........
Hocam şimdiden şöyle güzel birşey önden yazsanız bizi mutlu edecek şeyler varmı efsane kış felan hocam
-
Ekim son hafta normalerin altında sıcaklıklarda geçireceğiz
Hocam varmı tahmininiz
-
Kasımda daha iyi olacaktır 😇 bende aticaktim bu veriyi hocam
Bizim içinmi hocam
-
Bunu açıklarmısın bide kardeşim anlamayan arkadaşlarımız vardır şahsen bende anlamıyorum.
-
Kasım ayı GEM5Nemo tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cidden çıkan modellere bakıkıncada cidden çok kötü ve berbat bir kış bizleri bekliyo gibi ben sadece bu çıkan modellere bakarak yazıyorum bunları He diyen varsa bunlar daha hiçbirşey birsürü veri var buyursun yazsın hayırlı akşamlar herkese
-
Çok erken puanlama için
Sende bu sene umutsuzsun abi belli kötü geçicek
-
Ben ufak çaplı bir şeyler yazdım kış için
Uykusuzda kalınırdı ben uykusuzluğa dayanamıyorum uyumam gerekiyor
Abim sence bu sene efsane kışlar arasına girer mi
-
Çok kötü biz Marmaralılar için.👎
-
Diyorum ya bizim için Marmara için çok kötü bir kış bu sene işte
-
MetoFrance in yaptığı Ocak ayı tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlız hocam bu görüntü bizim için çok kötü yani
-
Asıl olay Ocak Şubat 😇😎
Neden ki ne bilgisi var abi sende atsana bana
-
Perşembeyi 4 gözle bekliyoruz başkanım
Neden?
-
Bende de gözükmüyor
-
Sinan abim yazdığın şeylere göre sanki bu sene geçen kışlara göre kötü gibi ve ben bu sene sende o yüksek enerjiyi pek yakalayamadım abim ya sende de bişeyler var abim sanki bu sene kötü olucak gibi