Ömer hocam şuan cidden açtı hava ya niye böyle oldu ya ne güzel yağıyordu kapalıydı. Açtı şimdi. Baya açtı umarım. Erimez katlar.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ömer Hocam sıcaklık sorunu yine var ya ericek şimdi yağanda şıp şıp sesler gelmeye başladı yine. Of ya hiçbirşey düzgün gitmiyor.
-
Ömer hocam durdu bile şuan.

Keşke hiç durmasa hep dek. Yağsa
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var karNe zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
-
O arkasındaki kütlelere çözünürlük yetmiyor uydudan bak ona
Hocam o uyduyu ben tam anlamıyorum. Size zahmet siz atarmısınız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam işaretlediğim yerden bahşediyorum yağış kalmamış diye Hocam bu gelenlerde bi kaç saate biter geride yağış yokki Hocam onu diyorum. Ben
-
Ömer Hocam o windy radarına baktım bende de sanki radarda yağış arkası kesilmiş gibi yani yağış yok gibi ilerleyen saatlerinde. Yağış olmıcak gibi duruyor Hocam.
-
Ömer Hocam benim konum bugün ve bu gece ne kadar şanslı iyi olurmu. Nolucak.
-
Ömer hocam nerden çıktı bu yışdızlar ya... öahfedicekler herşeyi gene ya.
-
Çağrı Erdal kac cm kar var sizin orda
Hocam bakmadım. Dışarı ben bayadır ama şimdi baktım yağmış belli ama çok ince bi örtü olmuş cm bile belki yoktur. Şuan ama resmen gökyüzünde yıldızlar var ne saçma ya keşke yağmaya devam etseymiş.
-
Valla Erdal senin oraya bakıyorum %100 yağış gösteriyor kar olarak hemde çarşambaya kadar perşembe günü kesiliyor sen kar yok dersin. Nasıl bir yerdesin anlamadım gitti.
Hocam bende anlamıyorum. Ya yok işte ya yağmıyor. Ya. Keşke bu gece bi yağsa sabah kalktığında her yer bembeyaz olsa. Var bi hayalimiz. Hocam ya
-
Çağrı Erdal yarın sabahı bekle sabah 8-9 gibi güçlü bir cephe geliyor.
Hocam sadece yarın sabah 8-9gibi mi gelicek başka bu gece felan yokmu Hocam.
-
Ömer Hocam yarın sabaha bende örtü olurmu acaba. Ve kar hala yağmıyor. Ya
-
son uydu goruntulerine gore istanbula dogru birkac saate agir bir kar yagisi geliyor
Bana gelicek mi Hocam ya bende dün akşamdan beri kar yağmıyor ya örtü de yok. Bu akşam örtüde olurmu Hocam.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar cumaya kadar uzamış çok mutlu oldum şu an

Hangi site bu bende burdan bakıyım.