Çağrı Erdal gözün aydın. Yarım metre kar yağmış Maşallah.
Sağolsın abim Allah’a şükür. Yağdı. Sonunda. Çok mutlu etti beni.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇağrı Erdal gözün aydın. Yarım metre kar yağmış Maşallah.
Sağolsın abim Allah’a şükür. Yağdı. Sonunda. Çok mutlu etti beni.
Gözün aydın olsun abim.
Maşallah maşallah güzel yağmış
Allah’a şükür abi sadece iki gecede oldu bunlar. Okadar iri taneli yayodu ki keşke hiç gitmeseydi. Buna da şükür. Allah’ın izniyle gelecektir inşallah yine. Sistem. Umarım
![]()
Şükür Allah’a kar yağışı mutlu etti.
Kocaeli Karamürsel Tepeköy köyü.
Ömer hocam bu gece ne olucak şimdi tam anlamadım ben detaylı bi açıklarmısınız. Konumumda iyi yağış alıcakmıyım.
Ömer hocam şuan cidden açtı hava ya niye böyle oldu ya ne güzel yağıyordu kapalıydı. Açtı şimdi. Baya açtı umarım. Erimez katlar.
Ömer Hocam sıcaklık sorunu yine var ya ericek şimdi yağanda şıp şıp sesler gelmeye başladı yine. Of ya hiçbirşey düzgün gitmiyor.
Ömer hocam durdu bile şuan. ![]()
Keşke hiç durmasa hep dek. Yağsa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var kar
Ne zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
O arkasındaki kütlelere çözünürlük yetmiyor uydudan bak ona
Hocam o uyduyu ben tam anlamıyorum. Size zahmet siz atarmısınız.
Hocam işaretlediğim yerden bahşediyorum yağış kalmamış diye Hocam bu gelenlerde bi kaç saate biter geride yağış yokki Hocam onu diyorum. Ben
Ömer Hocam o windy radarına baktım bende de sanki radarda yağış arkası kesilmiş gibi yani yağış yok gibi ilerleyen saatlerinde. Yağış olmıcak gibi duruyor Hocam.
Ömer Hocam benim konum bugün ve bu gece ne kadar şanslı iyi olurmu. Nolucak.
Ömer hocam nerden çıktı bu yışdızlar ya... öahfedicekler herşeyi gene ya.
Çağrı Erdal kac cm kar var sizin orda
Hocam bakmadım. Dışarı ben bayadır ama şimdi baktım yağmış belli ama çok ince bi örtü olmuş cm bile belki yoktur. Şuan ama resmen gökyüzünde yıldızlar var ne saçma ya keşke yağmaya devam etseymiş.