Kışla ilgili tahmin ve güzel bir yazı makale yazıcak birileri yokmu.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok lazım olursa Kasım sonuna doğru da yapabilirim
Sinan abi lazım ya dön gel yap bişeyler söyle abi ya her sene olduğu gibi senin sözlerine ihtiyacım var benim abi
-
Sinan abi yapıcan mı yapmıcan mı daha yapmadım dedin ama abim demekki yapıcan sonra abi lütfen yap ya söyle bişeyler
-
Sinan abi doğrumu söylemicen mi bişeyler
-
Bu sene Sinan abinin adına ben konuşayım tahmin yapmıyor bu sene 🙂
Sen mi yapıcan onun yerine
-
Ben tahmin yapmadım
Hayırlı sabahlar abim lütfen artık bişeyler yap abi ya herkes olumsuz şeyler söyleyip moralimi bozuyor
-
Emre hoca video yayınlamış biraz önce onu izledim de Sinan abi bizi sıcak tarafta bıraktı felan diyo Avrupa soğuk tarafta diyo bu kışta gittimi yani abim
-
Bütün Amatörler ve resmi kurumlar yapsın önce tahminlerini en son bize iş düşerse yazarız İnşaALLAH.Ne olsa piyasada emek hırsızları var diyorlar .
Abi en azından o zaman bana yapsana özelden ya ben duramıyorum ya çok merak ediyorum
-
Hazır değilim daha.
Ne zaman hazır olucaksın peki abicim
-
İnşaALLAH
Neden olmasın
Güzel uzun bir tatmin edici yazı tahmin ne zaman gelicek Sinan abim
-
Kar gelsin artık Marmara’ya ya yoğun kar yağışı haberleri duyalım 1 hafta 10 gün yoğun kar var desin Marmara için bunlar olsun çok istiyorum Sinan abi olucakmı böyle şeyler bu sene
-
İstese gelecek kışın tahminini yapar 😂
Valla şuan yapsa hocam çok iyi olur be
-
Bu sene kış kötü geçecek gibi konuşuyor herkes Sinan qbi baya hemde nolucak abim böyle ya herkes moralimiz bozdu valla güzel uzun bi açıklama yapta keyfimiz yerine gelsin abim
-
İyi veya kötü geçecek demedim ki .
Abi güzel bi açıklama ne zaman gelicek kışla ilgili
-
Arkadaşlar yeni tahmin açıklaması buldum bu sene kışın kar yapabilir.
sadece bitsne mi abi anlaşılan bu kış baya kötü geçicek