>>>WinteR<<< Hocam ben dün akşamdan beri kar almıyorum ya nolucak benim konum bari bu. Gece güzel haberler Verde belki moralim düzelir Hocam.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ömer hocam konumumda ne kar yağışı var ne DEK var nede örtü var arbalarda çatılarda bile yok hiçbişey yağmıyor da yokta. Nolucak böyle benim. Konum hocam

-
-
CAN Hocam konumumda kar ne zaman yağar.
-
Sabaha dogru anca şuan İstanbul bile sıkıntılı kar erime seviyesinde.
O zaman Hocam gecede yağan karlar tutmıcak dime.
-
Şuan bursa Yalova üzerinden geliyor kuvvetli yağışlar.
İnşallah Hocam ya hiç birikinti yok hala ya can Hocam benim konumuma en diz boyu dedi daha hiçbir yerde bişey yok.
-
>>>WinteR<<< Hocam konumumda toz şeklinde yağıyor ne zaman iri taneler olur.
-
-
CAN Hocam neden böyle oldu?
-
Hocalarım. Yağış bu gece de yoğun devam edermi benim konumunda tabi şuan bişey yapmıyorda. İnşallah bu gece yoğun yağarda tutar heryer. CAN
-
CAN hocam benim konumda ne zaman başlar normal yağış hala toz ya ve aşırı az yağıyor. Sadece araba ve çayılarda var bide çok az çimen. Siz dediniz ya en az diz boyu eminmişsiniz Hocam. Diz boyuna yollarda hiçbişey yok çünkü
-
-
Allah aşkına ya şu iri taneleri birazda bana gönderin ya bildiğin toz bu ys ne saçma bi yağış. Cinsi sırf zarar tutmuyor bişey yapmıyor.
-
Bilgili abilerimin işine karışmak gibi olmasın ama toz şeklinde yağan kar daha hızlı tutar diye biliyorum. Bu iş bizim lehimize.
Keşke tutsa Hocam ama durdu zaten bide bu saatlerde yoğun olucaktı. Oldu şuan bakın Hocam.
-
Hocam aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, elindekine şükretmek lazım inşallah artar kar örtünüz.
Hocam sağolun. Da neye şükredicrm yokki bişey hatta şuan durdu bile bildiğin toz yağıyor hep lapa lapa koca koca yağması lazım ki tutsun. Hemen ama yok işte yok. Hep inşallaha kakıyoruz zaten Hocam.