Sendeyiz ,varsa aklında sorulacak bir şey sor yardımcı olalım Çağrı
Yok abim sizlerden öğrendiğim kadar gördükçe denicem umarım yanlışlık olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSendeyiz ,varsa aklında sorulacak bir şey sor yardımcı olalım Çağrı
Yok abim sizlerden öğrendiğim kadar gördükçe denicem umarım yanlışlık olmaz
Müsait bir arkadaşımız GFS akşam güncellemesini saat saat paylaşabilir 👀
Hocalarım izniniz olursa ben denemek isterim bi yanlışlık olursa şimdiden affola
Kasım ayına göre gayet ciddi sistem ister dogulasin, ister batilasin ,girip anomaliye bakın sistemin gücünü görün
Hocam bisey sorucam şimdi biz bu ciddi sistemi alıyoruz ya bunu aldıktan sonra aralık ayını kaybetme ihtimalimiz varmı acaba hocam ![]()
2gun önce benim doğum günüm dü kimse kutlamadı böylemi aileyiz biz![]()
Haftasonu biraz göz gezdirdim kışın ikinci yarısı kuzey Avrupa hariç sikinitili duruyor güçlü polar vortex hâkim gözüküyor detaylara bakıp yakın zamanda yayınlayacağım
Nasıl yani hocam ne demek oluyor şimdi bu kötü mü geçicek kış
Hayırlı akşamlar tüm
ailesine![]()
Arkadaşım olacak abi yanımda yoksa forumla beraber planlamayı denerdik 🫡
Kışlar böyle devam ederse ileride çok gideriz gibi 😅
Sıkıntı yok kardeşim ya tanışırız beraber gidelim eğleniriz hem
Kartepeye gitmek için en uygun aralık ne zaman olur acaba. Kar bana gelmiyorsa ben kara gideceğim
Ne zaman gidicen kardeşim bende düşünüyorum beraber gidelim istersen
çok kötü gene neden kar yağmadı bu sene seneye de böylemi olucak acaba var mı şimdiden seneye kış için bisey dicem olan
Ülkeye -18 girer eğer düzgün gelirse
Inşallah hocam bütün ülke öyle morlarla kaplanır
ama hocam sanki kafkasya giriyor ya sanki karadenize yaticak gibi marmara etkilenmez gibi sanki nedir düşünceniz hocam
Jules verne sistemi öğlen guncellemesinde de yok Sinan abi bugün son degilmiydi senin görüşün nedir ne zaman gözükecek acaba
abi dün gördüm sadece o kadar bugün kayboldu işte
yok abi sen y sonu modellerde dedin ya sistem ondan dedim
sinan abi hani sistem ay sonu modellerde demistin noldu ki şimdi Sinan nerde sistem