CAN hocam benim konumda ne zaman başlar normal yağış hala toz ya ve aşırı az yağıyor. Sadece araba ve çayılarda var bide çok az çimen. Siz dediniz ya en az diz boyu eminmişsiniz Hocam. Diz boyuna yollarda hiçbişey yok çünkü
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Allah aşkına ya şu iri taneleri birazda bana gönderin ya bildiğin toz bu ys ne saçma bi yağış. Cinsi sırf zarar tutmuyor bişey yapmıyor.
-
Bilgili abilerimin işine karışmak gibi olmasın ama toz şeklinde yağan kar daha hızlı tutar diye biliyorum. Bu iş bizim lehimize.
Keşke tutsa Hocam ama durdu zaten bide bu saatlerde yoğun olucaktı. Oldu şuan bakın Hocam.
-
Hocam aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, elindekine şükretmek lazım inşallah artar kar örtünüz.
Hocam sağolun. Da neye şükredicrm yokki bişey hatta şuan durdu bile bildiğin toz yağıyor hep lapa lapa koca koca yağması lazım ki tutsun. Hemen ama yok işte yok. Hep inşallaha kakıyoruz zaten Hocam.
-
Hayırlı olsun hocam gerçekten kendimden çok sevindim geçen sistemde üzülmüştünüz siz

Hayırlı olsun mu bişey yok ki ne hayırlı olsun Hocam keşke olsa. Valla bende bişey var ya olmuyor ya ne kadar dua Etsemde olmuyor. Fayda yok seneye kışa Rusya’ya taşınıcam ya.
-
Çağrı Erdal hocam bu sistemde kar görebildiniz mi konumunuzda?
Hocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
-
Şuna kar toz şeklinde yağıyor du oda aşırı yavaşladı şuan durucak gibi çok azaldı çoğalması gerekmiyomuydu ya. Neden böyle oldu
-
Yarın gece daha yoğun yağacak dime. Hocalarım.yani bu gece oluyor Pazar gecesi.
-
Ömer Hocam hala toz şeklinde yağıyor ne zaman şov başlıcak acaba. İri taneler.
-
Asıl şov ne zaman başlıcak ya hala toz gibi yağıyo.
-
Kar taneleri ne zaman büyücek toz gibi yağıyorlar tutamıyor. Ki Ömer
-
-
Kar Marmara'ya hayırlı olsun

Ömer Hocam bende. Başlamadı takribi ne zaman başlar sizce.
-
Aynen foto atarsın
Sağolun hocam.