CAN Hocam benim köye değiştimi peki Karamürsel’in köyü ama Deniz görüyor. En son en az diz boyu dedin. Foto bekliyorum dedin. Devammı diz boyuna. Hocam
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Allah razı olsun Hocam ya aslında köydeyim evet ama Deniz görünüyo ama Deniz seviyesinde değilim. Hocam.
Hocam oturduğum köy burası deniZde aşağıda Hocam.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da 6ocak sisteminden kalan bi o zaman kar aldım. Hocam bidaha yok
-
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
-
Sarp Özdoğan CAN Sinan cografyaciburak hocalarım ben Pazar günü sıcaklık sorunu yaşıcakmıyım acaba. @Monoton hocam dedi ya İstanbul’da baZı yerler yaşıcak diye bende yaşarmıyım hocalarım.
-
Ömer hocam Cumartesi akşamı kar kaç gibi başlar. Acaba.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoksaaaaa ??
Keşkeeeee.
-
CAN abi endeksler ne alemde açıklarmısın abi?
-
Şuanlık vadesi uzak kalıyor yakın vadede tutarlılığı en iyi model
Teşekkür ederim. Kardeşim.
-
Ömer kardeşim bu iconun gelme olasılığı nedir yani diğer modeller kadar tutarlımı?
-
Nasıl yok :?:
Yok Ömer işte ya
-
Bana yine bişey. Yok off
-
Çok tehlikeli bu ama rüzgar çok şiddetli olur
Keşke ya keşke.
-
Can abi açıklamasınıdq yaparmısın nasıl durumlar
-
Ben niye hala kar alamıyorum ya hala kar yok deliricem artık ya
-
Senin konumuna -20 lazım heralde abi nasıl bir yerde yaşadığını çok merak ediyorum. 2017 de kar aldın mı ?
Bitek o zaman aldım birdaha kar almadım ben anlamıyorum ya