Can abi bak ben sizi niye trolliyim allah aşkına yağmıyor ben napabilirim niye yalan söyliyim size abi umarım sinan abinin sistemi gelirde belki o zaman alırım
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuanda bilemi kar yok
Yok yağmıyor Ömer sabah hafif yağdı bidaha yok of

-
Of ya buseneyi de karsız kapattık Hersene aynı bi göremedim ya

-
Umarım bulunduğum yere Bu gece kar yağar çünkü hafif atıştırmaya başladı daha yeni dünden beri bekliyodım yağmadı daha şimdi yeni hafif atıştırıyor umarım gece de yağar o zaman tutar burası Ömer yağacak mı bugece buraya
-
Ömer kardeşim saat kaç oldu ben hala kar almadım dışarı ya bakıyorum her saat ama yağmıyor kar noldu ki ya
-
Eyvallah abi çıkıyorum merak etme siteden. Zaten istenmediğim yerde niye duruyum hayırlı geceler hepinize.
-
Kocaeli Karamürsel ilçesi Tepeköy köyü.
-
Sıcaklık hala yükselişte ve kar yok hala yoğun kar vardı güya
-
Ben çıldıracam hala kar yok Karayel rüzgar yok yağmur devam sel oldu heryer.

-
Hani hiç durmadan yarın akşama kadar yoğun kar yağacakto bak şuan yağdı allahım ya neden herşey beni buluyor ya
-
sıcaklık azalır yağış tipiye dönerse sabah 15 20 cm karla uyanırsın

Öyle bişey imkansız kardeşim asla olmaz kar yok hala 3 cm bile kar olmaz burda ben ümidimi kaybettim artık yatıcam ben iyi geceler size moralim çok bozuldu.

-
Hertaraf sırıl sıklam oldu bu saatten sonra kar yağsa ne yazar yamyaş hertaraf of
-
Karayel ne zaman ya Ömer
-
Kar ne zaman başlıcak
Karayel ne zaman gelicek?

Hala yağmur
-
Mgm yi arkadaşlarla lünçledik mesaj yağmuruna tuttuk hep dedikeri çıkmadığı için boşuna Ümit verdiler bize