AO NAO verileri 0 çizgisi olan nötr civarında olduğunda bizim sistem alma ihtimalimiz hayli artıyor.
Peki bunları nasıl yorumlarsın durumlar iyiye gidicekmi kötümü![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAO NAO verileri 0 çizgisi olan nötr civarında olduğunda bizim sistem alma ihtimalimiz hayli artıyor.
Peki bunları nasıl yorumlarsın durumlar iyiye gidicekmi kötümü![]()
Yarın akşam karın başlayacağak diyosunuz ya o ne zaman kesinleşir
Konumum da hava yine açmaya başladı ne kar yağdı hep yağmur anlamadığım havq niye açıyo yükseklwrdekü karlardq eriyor allahım nolur sen bana dolu dolu kar ver açmasın hava aminmn??
Zaten yağacak yağış böyleydi Mgm de kky ve yağmur koymuş sonuçta
Tabii siz düşük olan bir ihtimale inanmak istiyorsanız inanın
Yarın akşam ki yağışta böyle olursa nolucak peki ve saat kaç gibi başlar tahminen yarın akşam ki yağış
Sabah saat 6-7 gibi yağmur başladı hakan yağmur
Asıl kar yarın akşam başlayacak ve bundan 20 kat fazla olucak öyle diyeyim
Peki ya yine bugün ki gibi okursa bugün içinde sen konumuma yağar dedin ama ben hala yağmur görüyorum neden böyle hep yağmur
Ve ben bugün neden kar alamadım hep yağmur yağdı hep.
Ömer Kardeşim şimdi asıl kar yarın akşam mı başlıcak tutucak kar.
Karayel gelmiyormu ya kara çevirmicekmi bu yağmur heryeri şırıl sıklam yaptı zaten
Gfs yağışları baya kesmiş ve sistemi baya kısaltmış yapma gfs zaten yağmur yayor bari Cumartesi akşamdan Salı’ya kadar kar alalım ya
Ne açması ya hala yağmur bu ne böyle ya kar bile yağmıyor ya ve sabah ki gfs yağışları baya kesmiş galiba işi olmayan bi yetkili bakarsa sevinirim
Konumumu 3 de yoğun baya kar gösteriyor doğru dime bu
Şuan havada resmen yıldızlwr var birsürü onları sayabiliyorum resmen açık güneşli valla bulut felan yok havada ben anlamadım bu işi ya
Ve kar yağışı nasıl anlaşılır sitede nasıl anlıcam
En iyi radar gelen kar yağışı bulutlarını hangi site iyidir