Hava açınca yaz gelmiyor sakin olalım
Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava açınca yaz gelmiyor sakin olalım
Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Hayırlı sabahlar herkese ekmek almaya diye evden çıktım ama arabayla yukarı dağa çıktım kar varmı diye ve bulduğum bölgeden yaklaşık 150 mt yukarıda çok güzel kar yağışı vardı ve heryer tutmuştu heralde gece başladı orada ama çok güzel yağıyordu o kar benim olduğum yere ne zaman gelir acaba teşekkürler.
Ömer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
Ama abi kar haritasında bulunduğum bölge çoğu yere göre daha çok kar gösteriyor hele İstanbul’a göre çok güzel ama mgm niye öyle yaptı onu anlamadım yani şimdi benim konumuma saf kar yokmu
Abi kocaeli nasıl olucak sulu kar direk ne zaman başlar yarın akşam başlarmı abi ve mgm koceliye Cuma Cumartesi kky diyor
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
Bi dakka yanlız şimdi gelen yağış hep dek olarak mı gelicek öyle bişey olursa yandık çünkü dek heryere vurmuyor tamamen şans işi bu umarım değişir cephe gelir de Gül yağar durmadan.
Sinan abim sence senin görüşün senin düşüncen ve baktığın modeller ve veriler doğrultusunda akustik kaç gün sürer acaba abim batmı bi tahminin.
Rüzgar yönü sıcaklığı etkileyecek gibi duruyor şuan Marmara için ne desek boş şuan ama yüksekler için sorun yok kar yapar. Eger bir değişim olmaz ise.
Rüzgar yönü Poyraz, yıldız, lodos arası dönüşüm yapıyor
Karayel olmıcak mı yani abi.
Şuanki görüntülere göre güzel yağışlar var kar yok
Of ya kar ne zaman olur Kardeşim veya olucakmı
Kardeşim sinan abinin bahsettiği şey bizim bölgemi etkilenmicek
Ne ümitsiz adamsın aklım almıyor
Ümitsİzlikle alakası yok Kardeşim diyagram öyle söylüyor tekrar 15 derecelere çıkıyor 20 sinden sonra
Daha Çok GösterYakın vadeye bakarsak
Yarın yağış var bölgemizde ama hafif yani barajları mutlu etmez
Çarşamba yağışlar kesiliyorPerşembe Cuma yağışlar var ama bunlarda hafif yağışlar
Cumartesi Pazar asıl yağışlar başlıyor barajlarımız için iyi yağışlar görünüyor
Bu sıralar sıcaklık yükseliyor :coksıcak:
Sonrası için sistem bekliyoruz
Ama şöyle bişey var Kardeşim socaklıklar ayın 20 den sonra feci şekilde tırmanıyor yine yanacağız ya of düzel artık nolur.
Neredeyse 20-25 derecelik 850hPa düşüşünün sonucu normal olaylar olmaz
Bakalım neler olacak?
Sence nolur can abi