Ne açması ya hala yağmur bu ne böyle ya kar bile yağmıyor ya ve sabah ki gfs yağışları baya kesmiş galiba işi olmayan bi yetkili bakarsa sevinirim
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-

Konumumu 3 de yoğun baya kar gösteriyor doğru dime bu
-
Şuan havada resmen yıldızlwr var birsürü onları sayabiliyorum resmen açık güneşli valla bulut felan yok havada ben anlamadım bu işi ya
-
Ve kar yağışı nasıl anlaşılır sitede nasıl anlıcam
-
En iyi radar gelen kar yağışı bulutlarını hangi site iyidir
-
Hava açınca yaz gelmiyor sakin olalım

Niye öyle oluyor o zaman bütün moralim bozuldu valla ya
-
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
-
Hayırlı sabahlar herkese ekmek almaya diye evden çıktım ama arabayla yukarı dağa çıktım kar varmı diye ve bulduğum bölgeden yaklaşık 150 mt yukarıda çok güzel kar yağışı vardı ve heryer tutmuştu heralde gece başladı orada ama çok güzel yağıyordu o kar benim olduğum yere ne zaman gelir acaba teşekkürler.
-
Ömer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
-
Ama abi kar haritasında bulunduğum bölge çoğu yere göre daha çok kar gösteriyor hele İstanbul’a göre çok güzel ama mgm niye öyle yaptı onu anlamadım yani şimdi benim konumuma saf kar yokmu
-
Abi kocaeli nasıl olucak sulu kar direk ne zaman başlar yarın akşam başlarmı abi ve mgm koceliye Cuma Cumartesi kky diyor
-
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
-
Bi dakka yanlız şimdi gelen yağış hep dek olarak mı gelicek öyle bişey olursa yandık çünkü dek heryere vurmuyor tamamen şans işi bu umarım değişir cephe gelir de Gül yağar durmadan.
-
Sinan abim sence senin görüşün senin düşüncen ve baktığın modeller ve veriler doğrultusunda akustik kaç gün sürer acaba abim batmı bi tahminin.
-
Rüzgar yönü sıcaklığı etkileyecek gibi duruyor şuan Marmara için ne desek boş şuan ama yüksekler için sorun yok kar yapar. Eger bir değişim olmaz ise.
Rüzgar yönü Poyraz, yıldız, lodos arası dönüşüm yapıyor
Karayel olmıcak mı yani abi.