Evet kar Trakya'dan girdiği için batı kesimler daha şanslı yağış olarak da Trakya çok iyidi
Kocaeli şanslı değilmi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet kar Trakya'dan girdiği için batı kesimler daha şanslı yağış olarak da Trakya çok iyidi
Kocaeli şanslı değilmi
Semih abi keşke ağzından güzel bişeyler duyabilseydik neden hava bize inat yapıyor abi niye bize kar vermiyolar. Şeytan diyor git kutuplara ya cidden insanlar olarak da artık herkes çok üZgün yani bizim burda karşı dağımızda her sene illa hep kar olurdu hele ki bu dönemlerde illla az sa olsa olurdu orda bile bırak olmayı yağmadı bile oraya da keşke bi anda tüm veriler modeller bizim tarafımıza çalışsa bizi mutlu etse ya zaten bu modellerde verilerde Allah’ın istediği şekilde oluyor yani demekki nedense allah bize kar yağdırmak istemiyor abi bunun açıkça yanıtı bu yani herşey çünkü onun rızasıyla oluyor bazen varya kafayı yicek gibi oluyor insan
Geçmiş olsun abi.
Discorda katılabilen görür. Onun dışında tek yolu Youtube gibi platformlar.
YouTube ye atınca söyleyin o zaman
Sametgdkhd videolar siteye yüklenemiyor Youtube'ye yükleyip sonradan buraya atman lazım. Ya da discord sunucusuna atabilirsin isteyen oradan bakar
Ben discorta giremiyorum ki biz nasıl görücez oraya giremeyenler
Bölgemizde anlık İstanbulun batı kesiminde ve boğaz bölgesinde kesimlerine yağmur geçişleri var
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Neden sadece hep İstanbul hakkında konuşuyorsun kardeşim Marmara’da sadece İstanbul mu var birazda bizim olduğumuz bölgelerden bahsetsende bizde Bilgi alsak biraz.
Yarın Bilecik Bursa ve Sakarya taraflarımızda karla karışık yağmur görülebilir Gfs verilerine göre
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Buna nerden bakabiliriz kardeşim
Bu akşam neden soruyorsun yahu Cuma sorsan neyse :D
Yok hocam kar yarın başlamıcakmı hocam yağmaya saat kaç gibi başlar onu soruyorum ben hocam
Etkin yağış akşam işte. Hava karardıktan sonra. Radar takibiyle bakarız tam saatine.
Tamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için
Yarın tahminen saat kaç gibi başlar hocam kar Kocaeli’de
Ne gibi?
kar yağarmı yani daha hiç kar göremedim bu sene ne biçim bir sene bu ya daha önce hiç böyle olmamıştı
can abi kocaelinin hala şansı varmı rakımım 115
Abim benim,
23-24 sisteminde kky ve kar görebilirsin demişti CAN
Az daha kolla bugün yarın kapını çalar
inşallah çalar artık abi ya yeter ya kış bitti hala kar göremedim ya![]()
can abi ben kar görmedim hala yağmadı ya bütün gece nöbet bekledim yok hala yok ya
kocaeli için radarda güzel kütle varmı varsa biri atabilirmi acaba ben bulamıyorum
can abi ben kocaelinin karamürsel ilçesinde yaşıyorum durum ne olur bi açıklama yaparmısın