Vaalla bana yağmadı abi hiç
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çağrı Erdal ok yönünü takip et
Gelicek mi yani abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel şeyler olacak gibi yüksek kesimler şanslı tabiki sıcaklık uygun Süpriz yapabilir.
Hocam Kocaeli Karamürsel
-
Kocaeli ye bişey yokmu
-
Sinan abi ama fark ettiysen sıcaklıkar yükselişe geçmiş sona doğru o nolucak şimdik mi öyle sonra onlarda aşağı yönlü olacak mı
-
Sinan abi yükselişe geçmiş yine sona doğru
-
Soğuklar çok cılız ya Hocam morları göremedik yine
-
Abi siz bana görev verin yeterki ben gerçekten şu sıralar çok zor Döneöden geçiyorum abi bişeylerle uğraşmam lazım yani ondan görev istiyorum abi
-
Şimdi Çağrı Erdal sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
Abi siz bana bu şekilde davrandığınız için ben sinirliyim normal hayatta hiç böyle değilim Mustafa abim bilir beni yqni abi
-
kimse bna kizmasinda Genelde Erdal Salih ile ilgili konularda tartışma cikiyor
Eeee yani sen ne demek istiyon şimdi
-
Yok bir şey 50'yi görünce Nevşehirlisin sandım. 🙂
Yok kardeş Kocaeli hodri meydan💚🖤
-
Erdal nerelisin?
Kocaeli hayırdır
-
Bunu sen bana mı söylüyorsun? Teşekkür ederim kendi adıma Çağrı
Hayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
-
Bak şimdi şunu anla ben sana gülmüyorum zaten gerekli bütün yetkilerim var sadece işin makarasindayim .
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
-
Kızacak bir durum yok abim,biz bize şaka ederiz işte.
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.