Boşuna sevinmeyin derim çünkü hemen doğuluyor bize faydası olmaz bunun
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalimiz
Bu yetmez sinan abinin attığı gibi olsun en iyisi o
-
Her Zaman olan Olay bu zaten her bölge aynı mı olur oluyor .
Sinan abi peki bu dediğin yüksek basınçlı gelicek dediğin o ne demek
-
Sabır Edelim Bekleyelim
inşaALLAH Sevinirsiniz mutlu olursunuz Bak şimdi Modeller Daha 13 / 14 Sistemini Çözemiyor dimi Benden İnsan üstü Cevaplar beklemeyin
Ama abi bazı bölgeler farklı etkilene bilir dedin
-
Bazı Bölgeler Daha Farklı Etkilenir Genelde Olduğu Gibi
inşaALLAH Ülke Sistem Başkanım en güzel ve en farklı etkilenecek ve en sanşlı bölge hangisi
-
12 si itibariyle gelen sistemim salımı 15 ni kadar devam edebilir İstanbul kar yağışı ni uzun sürdürebilir
Pek sanmıyorum o kadar süreceğini sıcaklık sıkıntı çünkü biraz
-
iki günde olabilir 22 günde
Sinan abi 2 gün olmasın çok az yetmez ki ya
-
12 Ocaktan itibaren Buralar hepten Şenlenir
Süresi ne kadar Sinan abim 1 aydır inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kötü
-
Özlemle…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Onu çok iyi hatırlıyorum 1 hafta kar yağmıştı çok güzel bi sistemdi yaaa bide bi yoğun yağmıştı of be gelsin artık şu beyaz gelinlik.
-
Hocam onu öylesine attım bişe değil bu takılma buna
Yok Hocam ne anlama geliyor onu sordum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alın size kutup 😁🤣 her neyse sabaha görüşmek üzere üstadlar değerli arkadaşlar sıkmayın canınızı karakış geliyor sabredin🤲🖤
MosMor 🥶
Bu mosmor ne. Böyle
-
Ocak sonu kesin birşey yok ama görünen bu suanlik değişime açık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nasıl yok kardeşim sinan abi o kadar sayfa açtı
-
Neden üzgün tepkisi atıyorsun
Kötü ve üzücü çünkü abi
-
Sinan abi bişeyler söylede moralimiz düzelsin ya GFS akşam akşam moralimizi bozdu yine