Bir iş var olursa 2017 yi unutturur
Neymiş o iş hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir iş var olursa 2017 yi unutturur
Neymiş o iş hocam
Estimator eline sağlık kardeşim benim herkese hayırlı geceler umarız sabaha güzel bir modelle uyanırız herkeze allah rahatlık versin
Modeller bu tarihler arası kutup bolgesine sıcak hava akışının transfer edildiğini kutup bölgesindeki soğukları güney enlemlere saldığını gösteriyor.
Mjo baktığımız da 6-7-8 faz da ilerlediğimiz ve bu faz aralığın da Balkanlar ve doğu Avrupa bir soğuk hava atağı beklenir.
Fakat burda bizim için önemli olan nao nao pozitif olması lazım negatif olursa sistem Avrupa ya kaçar hafif pozitif +0-+1 civarı Balkanlar ve batı Karadeniz yönün de soğuk hava atağı gelebilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yani şuan bunlar ney p3ki
vallaha bu modellerin bize garesi var ya
bilmiyorum ki ya of
Biraz içimizde yaşamak lazım bunları, buraya yazınca bir şey değişmeyecek bekleyip göreceğiz. Ben umutluyum size de tavsiye ederim
Kardeşim benim bend3 çok istiyorum ama modeller canimizi çok sıkıyor ondan
Vallahi foruma girince havam kaçıyo, sürekli bir negatiflik var. Şubatın sonuna geldik de benim mi haberim yok anlamadım gitti
Çünkü havalar ve modeller istediğimiz gibi ilerlemiyor
Bu sezon diz boyu kar yağdığında en çok fotoğrafı senden bekleriz.
Yeterki yağsın kardeşim istediğin fotoğraf olsun
Daha kış sezonu bile başlamadı yurtta tam manasıyla abim
Ama abim modeller hergün çok kotu gösteriyor be hiç düzelme olmuyor ki
Umudun kalmadıysa biraz takip etme
Onun yerine güzel şeyler söylesen abim bize
Modeller sizi çoşturacak tekrardan
İnşaALLAH
Hiç umudum kalmadı be abim ya hergün kötü kötü yeter ya
almanya yaşamak istedigimiz seyi yaşıyor şu aralar bizd3 25 derecelerde yüzelim