en yüksek 6 en düşük -9
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
kocaeli karamürsel ilçesi ne zaman güzel kar alır ya ben hala sulu kar veya kky da görmedim ya en azından havada görseydik ya
-
Kocaeli Karamürsel ilçesinin Tepeköy diye bi köyünde oturuyorum rakımın 125 şuan hiç bişey yağmıyor ama aşırı soğuk var inşallah kar yağar ya çok özledim
-
en yüksek 5 en düşük -2
-
Çağrı Erdal neden umutsuz oldun anlamış değilim diyagram süper
KOCAELİ
The content cannot be displayed because it is no longer available. İSTANBUL BİRAZ KÖTÜ GİBİ
The content cannot be displayed because it is no longer available. gfs de hiç bi çıktı şuan sistemi göstermiyor sinan abi oyüzden korkuyorum gelmicek diye ya çok üzülüyorum
-
en yüksek 4 en düşük -10
-
Bu sene erken konuşmak istemiyorum
fakat ülke olarak soğuk ve kar bakımından İyi günler geçirir
yani ne demek istedin sinan abim burda
-
Gfs 9 Ekim'de Amerika'nın iç kesimleri için hatırı sayılır kar yağışı vermiş. Amerika Eylül ayında başladı kar yağışlarına Ekim ayında da devam ediyor. Forum da konuşulmuştu bazı kaynaklar bu sene için Amerika ve Kanada için tarihi soğuklar ve kar yağışı olacak diye Amerika şimdiden başladı bu sene bizim adımıza çok kötü geçecek gibi ve Grönland blokajı da hala devam ediyor. Sibirya kar örtüsü de bu sene fazla gibi sanki.
of ya kar yine yok busene de ya neden böle oluyor ya benim yüzüm hiçbi kış gülmicekmi ya offf
-
sinan abi bu sene iyi kar alıcakmıyız ya marmara için ne olur bişey söyle
-
-
En yüksek 21
En düşük 14
-
en yüksek 22 en düşük 16
-
yani demek istediğim olucak şey ne ne uzun sürecek onu anlamadım
-
en yüksek 28 en düşük 16