Sibirya Kardan_herif yolculuğu
Sinan abi nasıl snoptik beklentin var abi eski senelerden modellerden örnek verip gösterirmisin abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSibirya Kardan_herif yolculuğu
Sinan abi nasıl snoptik beklentin var abi eski senelerden modellerden örnek verip gösterirmisin abi
günaydın
ailesi umarız bol karlı bir kış olur ![]()
![]()
![]()
Temp 850 de -16 sevenler
Sinan abi ben mor gelinlik istiyorum üzerimize mor gelinlik örtülsün
Sessizce takipteyiz
![]()
Kadir Emre Temur hocamız dün gece bi video yayınlamış kar ne zaman yağıcak adlı bir video ama o kadar olumsuz konuştu ki orda bi bölümünde şöyle söyledi asla geçen seneki kış gibi soğuk ve yağış beklemeyin bu sene geçen senin yanından bile geçemez bu sene çok kurak geçicek dedi Sinan abi Eren kardeşim siz ne diyorsunuz bu duruma
Şimdilik yok
Olmıcak mı yani abi biraz kopya ver be abim
Açtığın konuyada güzel bişeyler eklermisin abim mesela geçen seneki gibi örnek bir diyagram felan buna hazır gibilerinden
Modellerde Ayın 9 dan sonra -12 ler kuzeyde Canlanır Heyecan olur Nasibi de Marmara ve Trakya alır gibi ;
Demişiz
Aylar önce
Sinan abi yokmu başka açıcağın sayfa ya şöyle mor gelinlik ile ilgili abi
Değişiklik yapmıyorum. Beklentim aynen bu şekilde devam ediyor..
Hocam yokmu ekleyeceğiniz bişeyler çünkü sizin yaptığınız tahminden sonra veriler felan herşey baya değişti
Aralık ayının 19-20 si sıcaklığa bakarmısınız ya 14-15 derece gerçekten takip edilmesi gereken bir konu bu ve bir an önce bu döngünün kırılması gerek hemde hemen ![]()
Yüksek basınç hep bizim üzerimize yatıyor bu döngü ne zaman biter veya bitecek mi artık bitmeli bence
![]()
Bu sene başka konu açar mıyım bilmem
sinan abi neden böyle dedin ve bu sene ben seni hiç umutlu görmüyorum abi çok suskunsun hiç böyle yok işte bu sene şöyle sağlam olucak herşey çok iyi olucak bir sürü sistem alıcaz bize akıcak mor gelinlikler felan yani abi anlatmak istediğim şeyi anlamışsındır az çok zaten burdan belli yani abi mutsuz durgun olduğun bidaha konu açmam demişsin yani ben seni hiç böyle görmemiştim abi ve senin böyle olmandan açıkçası bende çok mutsuzum yani Sinan ![]()
![]()
:kas:
Bizde anca hep izleriz böyle
O ne demek yani iyi bişeymi bizim için
Negatif nao ülkemiz için olumsuz bir durum. Aralık'ta yani böyle devam ederse kar yok
Eyvah Aralık sonuda böyle demek He yandık ya