Hocam ne zaman düzelicek bu havalar
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kullanmıyoruz biz 🙂
Bize zaten hep soğuk gelir kışın soğuk isteriz sıcak gelir yazın yazın sıcak isteriz soğuk gelir
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hocam bende istiyorum rüzgarsız sıcak havaları yokmu bize böyle havalar hocam
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel
Çağrı Erdal istediğine doğru gidiyor mutlu musun😏
Çok mutluyum devammm
-
Güncel
Güncel
Güncel
Güncel
Güncel
Güncel
Yazma denmedi,sadece zaten yeterli sıcak var, fazlasını yazmana gerek yok,yada fazlası bir sıcağa gerek yok anlamında yazıldı.
Rahatsız edici bir şey olsa da mesajı silerdik, sakıncası yok ki duruyor mesajın.
Biraz alınganlık yapmışsın sanki
Kusura bakma abi gene benim hatam suçlu benim tamam hayırlı geceler herkese
-
Kışın kutup yazın Afrika isteyen de sadece sensin sanırım
Yeterli sıcağımız var Çağrı,fazla sıcak yazmana gerek yok sanırım
Her mevsim aynı şey çağrı onu yazma çağrı bunu yazma ben anlamıyorum abi ya benim yazdıklarımda ne var ki acaba sizi rahatsız eden anlamıyorum abi