Evet bence kötü soğuklar zayıf gibime geldi benim tabi hocalarımız daha iyi bilir.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok + 20 dereceler bekliyorum
Abi ya bu sene de göremedik ya şubatta güzel şeyler ne 20 derecesi ya oooff
-
Şubatta bi beklentin yokmu abi senin yani
-
Efsane-Semih abi Kocaeli için varmı güzel bi beklentin bişeyler söylermisin ben bu kış hala kar görmedim
-
Bunlar ne anlama geliyo açıklarmısınız.
-
Vaalla bana yağmadı abi hiç
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çağrı Erdal ok yönünü takip et
Gelicek mi yani abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel şeyler olacak gibi yüksek kesimler şanslı tabiki sıcaklık uygun Süpriz yapabilir.
Hocam Kocaeli Karamürsel
-
Kocaeli ye bişey yokmu
-
Sinan abi ama fark ettiysen sıcaklıkar yükselişe geçmiş sona doğru o nolucak şimdik mi öyle sonra onlarda aşağı yönlü olacak mı
-

Sinan abi yükselişe geçmiş yine sona doğru
-
Soğuklar çok cılız ya Hocam morları göremedik yine
-
Abi siz bana görev verin yeterki ben gerçekten şu sıralar çok zor Döneöden geçiyorum abi bişeylerle uğraşmam lazım yani ondan görev istiyorum abi
-
Şimdi Çağrı Erdal sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
Abi siz bana bu şekilde davrandığınız için ben sinirliyim normal hayatta hiç böyle değilim Mustafa abim bilir beni yqni abi
-
kimse bna kizmasinda Genelde Erdal Salih ile ilgili konularda tartışma cikiyor
Eeee yani sen ne demek istiyon şimdi