Sinan abi 2 gün olursa lütfen şimdiden söyle de kendimi ona göre Hazırlıyom ya 2 gün olursa zaten efsane felan olmaz ki abi 2 gün nedir ya tamam patladık bu Ocak sonu da kaçırdık. Şubata bakıcaz artık
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi Ocak sonu efsane sistemle ilgili kaç gündür bişey yazmıyosun abi sistemle ilgili kötü bir durummu var abi sistem gelmeme gibi veya geri çekilme gibi
-
Bünyamin Sürmeli'nin tahminine "kısmen" katılıyorum. 2 hafta önce de belirtmiştim bunu tekrar belirtmek istiyorum.
Ocak son 10 gününe kadar ülkemizde "KIYILAR" için saf kar yapabilecek bir sistem beklemiyorum. Bir ihtimal Ocak son 10 günü etkili sistem alabiliriz lakin kesin değil. Vade yaklaştıkça detaya gireriz..
Sinan abi konu açtı Ocak sonu efsane için var diyor sen belli değil diyosun nasıl oluyor bu hocam
-
Bitlise 10mt kar yağmıştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. VAR Bİ HAYALİMİZ BE

-
GFS öğle güncellemesi devam etmesi lazım şu sıralar
Ben 12.30 da başlıyor diye biliyorum 13.30 da da bitiyo diye biliyorum.
-
GFS paylaşım yok mu
Saat 2 ye geliyo bu saatten sonra gfs mi kalır
-
Eren kardeşim birsürü veri attın buraya ne anlama geliyor bunlar nolucak açıklarmısın bizede rica etsem.
-
Sana gelecek doğalgaz faturası var sonra hastalanma ihtimalin var varda var kısaca

Sıkıntı yok ya ben hepsine razıyım yeterki olsun.
-
Sokakta yasayan her canlı ölür
Kardeşim insan olan onlarıda düşünür ve yardım eder sen merak etme ben öyle yapıyorum zaten kendi evimde 2 tane köpeğim 3 tane kedim var
-
O diyagram gelmesin mantıklı düşünelim.
Valla kardeşim gelsin ya sakın gelmemesi için. Bişeyler yapma Eren kardeşim lütfen.
-
Sinan abi sen öyle deyince Sevindim bende öyle olucak sandım abi keşke öyle olsa
-
abi 15 gün kar mı var öyle bir dedinki :D
KEŞKEEE

-
Keşke yaa Sinan abi bizim olsa bu şuraya bak ya ne kadar güzel bir umut belki hep dua ediyorum böyle olsun diye allahım AMİNN
-
cografyaciburak hocam sizin açtığınız konuda yalan oldu galiba
-
Sinan abi açtığın konu hakkında ne zaman Bilgi vericeksin çünkü bu sistem bana yaramadı dq bari o yarar inşallah abi.