O zaman biraz daha dikkatli olalım tamam .
Dikkatli olucak naptım abi allah aşkına ya ben sadece bilmediğim şeyleri soruyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO zaman biraz daha dikkatli olalım tamam .
Dikkatli olucak naptım abi allah aşkına ya ben sadece bilmediğim şeyleri soruyorum
Canım kardeşim seni bir günlük dinlenmeye alıyoruz bir günlük cezalı üye olacaksın .
Normalde ceza veririm direk uyarmadan şimdi haberin olsun diye yazdım
Aralık’ta 17 derecemi olur sorusunun cevabını da öğrenmiş olursun 10 dakika sonra cezai işlem uygulanacak.
Sana hayırlı geceler şimdiden …
Abi ben sadece nasıl oluyor diye soruyordum abartma abi lütfen ya
2 Aralık’ta sıcaklık 17 diyor ya allah aşkına bu nedir ya Aralık’ta 17 derece nedir ya ![]()
İşte bi türlü düzgün kar yapıcak soğuk giremiyor ki
Böyle giderse sıcaklıklar bu sene biraz biz kıyılar olarak zor kar görürüz
Benim demek istediğim şey Aralık ayına giriyoruz ya qma sıcaklık tekli hanelere hiç düşmüyor hala 15-20 dereceler
Diyagram baya bozmuş aralıkta sonda sıcaklık yükselişi var gene 15-20 yi görücez ne zaman düzelicez ya
Ya bu Bolu’yu nasıl canlı izlicrz bulamadım kamerasını varsa bulabilen atarmı acaba
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.
İnşallah hocam ya hepsi olur hep dua ediyorum dediklerin olsun diye hocam
![]()
12 Kasım'da yaptığım tahmin yavaş yavaş hedefe doğru ilerliyor :olumlu:
Hocam elinizde varmı veriler modeller felan atında bizde biraz sevinelim
Hazır değil daha
O zaman en yakın zamanda hazır olur inşallah çok güzel haberlerle gelirsin abim
![]()
Sorularına buradan devam
Abim sen şu tahminini biraz öne alamaz mısın ya çok merak ediyorum ya
Sakın dağ gezisi filan yapma çığ düşer üstüne bu sabırsızlıkla .
Abi sen ne diyorsun ya ben geçen sene 2 gün dağda kaldım sırf kar yağışını izlemek için şubatta yağan karda abi ben varya zamanın da kar için okulu bırakmış insanım ya benden herşeyi bekle hocam
Tüm soğuklar yukarda Amerika’da hapis inmiyorlar bitürlü aralığın 5i oldu be ![]()