Bütün yazdığın mesajları tekrardan oku , burada oyun yarışmada oluyor .
Ne oyunu abi ne diyon sen ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBütün yazdığın mesajları tekrardan oku , burada oyun yarışmada oluyor .
Ne oyunu abi ne diyon sen ya
Bu sene düzelirsin umarım .
Noldu abi yine başladınız yine benim üzerime oynamaya hayır ne alıp veremediğiniz var benle anlamadım ki ya düzelirsin felan hayırdır abi neyimi beğenmedin sen benim.
Hocam zaten çılgın İzlanda rahat bırakmaz bize sistem gelmesini. Bu zamanlar da İzlanda asıllı soguk sistem çok nadir gelir kışın bile engellemeler olup soguk dogru Avrupa İtalya kısmına akıyor. Bize kutup yüksek destekli İskandinav yükseği+ azor iş birliği olmadığı sürece kar yapıcı sistem alamayız göremeyiz. Gelen sistemler kıyılar haric yüksek rakım etkiler geçer gider.
Bu mevsim de İzlanda, atlantik çok çoşkulu oluyor.
Ne yani sistem alamıcakmıyız yani şimdi biz kıyılar olarak
Bence olmaz çünkü resmen Avrupa’ya akmış modeller.Neden kötü böyle,ne zaman düzelir bunlar acaba? artık düzelsin
Modeller çok kötü ya çok sıcak nolucak böyle hocalarım
Çok kötü modeller ya ful afrika
Moskova’yı canlı izleyebileceğimiz biyer varsa atarmısınız
Bu sene sistem için sayfa açıcak yok heralde
Bu sene endeksleri felan paylaşan yok varsa bilgisi olan paylaşırmısınız açıklayarak tabi.
İnşallah bu yıl başında kar yağar kaç yılbaşıdır yağmıyor bilgisi olan var mı olurmu bu sene yılbaşında kar cografyaciburak Efsane-Semih Sarp Özdoğan
Varsa bişeyler atın yazarak ne olduğunu bizlerde bakalım
CAN abi nerelerde hiç gözükmüyor
Ay başı analog yaptığımda sadece 2008 Kasım'ı kaldığından dolayı tahmin yapmamıştım yanılma ihtimali olmasın diye
Kardeşim nolucak böyle bizim durumumuz bu sene çok kötü diyor bütün tahminciler
Desene kardeşim yandık bu sene durum baya vahim yani Izlanda
Aralık ayında 18-20 dereceler gösteriyor bu nasıl oluyor ya bu sene biz kış göremicez heralde her sistemi zAten Avrupa kapıyor bu sene biz şansızız gibi. ![]()