Eren peki Eren kardeşim bu durumlar bizim açımıza sence ne zaman düzelir var mı bi yorumun.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bulmaca gibi olmaya gerek yok vakti zamanı gelince hizmetinizde olacak .
Sinan abim sen katılıyormusun hocamızın tahminine kötü dedi ya harbi kötümü olucak acqbq şimdi den ümidimi kestim yani
-
Efsane-Semih hocam kış için kötü diyor.Bu sene de yandık yine sistem felan yok. Hocam öyle dediyse illa vardır bişeyier.Ah be niye kötü kıştayız ki?Hocam inş düzelir ya
-
Bişey sorucam hocalarım bu veriler felan neden modellere yansımıyor veriler çok iyi ama modeller çok kötü yansımadığı için.
-
Hayırlı cumalar herkese günaydın
Bişey sorucam bu sene yılbaşında sistem alma olasılığımız varmı görünürde teşekkürler.
-
Değerli
Ailem abilerim kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin ben 6 ay pek aktif olamıcam vatani görevimi yapmaya başlıyorum. Birazdan inicem otobüsten Afyonkarahisar’da olucam hepinizi çok seviyorum hepiniz Allah’a emanetsiniz. Vatan bize emanet siz rahat uyuyun. -
En düşük 8.3
Semih Ö. başarılar💪🏻
-
Çağrı Erdal biraz dikkat edelim .
Pardon da kardeşim benim söylediğim kelimede dikkat edilmesi gereken ne var ben yazdığım şeyleri dikkat ederek yazıyorum sen rahat ol kardeş.
-
Hani kafeler felan 17 Mayıs’tan sorna açılacaktı napıyor bunlar allah aşkına ya 1 Haziran’dan sorna da açmıcak kesin bak görün.
-
Bizdeki gelicek bu yoksa çok yakın bize allah korusun ya bu nasıl bişeydir böyle.
-
Şanlıurfa,Suruç,SURUÇ en yüksek sıcaklık kaç derece olur
34 derece olur.
-
Şanlıurfa, Suruç, SURUÇ
En Düşük Sıcaklık Kaç Derece Olur?
Şanlıurfa,Suruç,SURUÇ en düşük sıcaklık
8.3
-
Sinan abi ben neden yokum
-
Çağrı Erdal abim dediğin şey bu sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet Kardeşim bu tehlikedeyiz yani umarım bişeyler yapılır bi an önce.
-
Dünyaya yaklaşmakta olan bişeyden bahsediyorlar ve türkiyede riskli yerde diyorlar 22 ton civarı bi gök taşı diyorlar NASA nın açıklaması onu yok edicek teknolojimiz yok demiş. Şu konu üzerinde detaylı bi araştırma yapabilir mi biri ben çalışıyorum da ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN