The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var kar
Ne zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bir süre sonra biter ama şimdi değil daha var kar
Ne zaman biter Hocam sonra bidaha ne zaman yağar ki çok uzun aralıklı olmaz umarım.
O arkasındaki kütlelere çözünürlük yetmiyor uydudan bak ona
Hocam o uyduyu ben tam anlamıyorum. Size zahmet siz atarmısınız.
Hocam işaretlediğim yerden bahşediyorum yağış kalmamış diye Hocam bu gelenlerde bi kaç saate biter geride yağış yokki Hocam onu diyorum. Ben
Ömer Hocam o windy radarına baktım bende de sanki radarda yağış arkası kesilmiş gibi yani yağış yok gibi ilerleyen saatlerinde. Yağış olmıcak gibi duruyor Hocam.
Ömer Hocam benim konum bugün ve bu gece ne kadar şanslı iyi olurmu. Nolucak.
Ömer Hocam baya açtı resmen hava ya az bişey kar vardı onlarda ericwk şimdi. Of Allah’ım ya.
Ömer hocam dek bantları zayıflıyomu artık git gide bana kar yağmıyoda bayadır.
Ömer hocam nerden çıktı bu yışdızlar ya... öahfedicekler herşeyi gene ya.
Çağrı Erdal kac cm kar var sizin orda
Hocam bakmadım. Dışarı ben bayadır ama şimdi baktım yağmış belli ama çok ince bi örtü olmuş cm bile belki yoktur. Şuan ama resmen gökyüzünde yıldızlar var ne saçma ya keşke yağmaya devam etseymiş.
Kafkas’a gitti gene. Zalımın kızı.
Valla Erdal senin oraya bakıyorum %100 yağış gösteriyor kar olarak hemde çarşambaya kadar perşembe günü kesiliyor sen kar yok dersin. Nasıl bir yerdesin anlamadım gitti.
Hocam bende anlamıyorum. Ya yok işte ya yağmıyor. Ya. Keşke bu gece bi yağsa sabah kalktığında her yer bembeyaz olsa. Var bi hayalimiz. Hocam ya
Çağrı Erdal yarın sabahı bekle sabah 8-9 gibi güçlü bir cephe geliyor.
Hocam sadece yarın sabah 8-9gibi mi gelicek başka bu gece felan yokmu Hocam.
Ömer Hocam yarın sabaha bende örtü olurmu acaba. Ve kar hala yağmıyor. Ya
CAN abi o gelenler banada gelicekmi ve örtü olurmu bende hala örtü yok
son uydu goruntulerine gore istanbula dogru birkac saate agir bir kar yagisi geliyor
Bana gelicek mi Hocam ya bende dün akşamdan beri kar yağmıyor ya örtü de yok. Bu akşam örtüde olurmu Hocam.