CAN abi o gelenler banada gelicekmi ve örtü olurmu bende hala örtü yok
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
son uydu goruntulerine gore istanbula dogru birkac saate agir bir kar yagisi geliyor
Bana gelicek mi Hocam ya bende dün akşamdan beri kar yağmıyor ya örtü de yok. Bu akşam örtüde olurmu Hocam.
-
Çağrı Erdal şuan sizin orda hava nasıl?
Bulutlu arada güneş gözüküyor o yani kar felan yok.
-
Senin konum neresi Kocaelinin neresi
Benim konum Hocam. Kocaeli’nin. Karamürsel ilçesine bağlı Tepeköy. Köyü.
-
Siz yine şükredin. Arkadaşlar örtü aldınız. Ben hiçbirşey alamadım. Sadece sistemin ilk günü gece toz yağdı birdaha yok hala yok. O yüzden yatın kalkın şükredin. Halinize.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar cumaya kadar uzamış çok mutlu oldum şu an

Hangi site bu bende burdan bakıyım.
-
>>>WinteR<<< Hocam ben dün akşamdan beri kar almıyorum ya nolucak benim konum bari bu. Gece güzel haberler Verde belki moralim düzelir Hocam.
-
Ömer hocam konumumda ne kar yağışı var ne DEK var nede örtü var arbalarda çatılarda bile yok hiçbişey yağmıyor da yokta. Nolucak böyle benim. Konum hocam

-
Ecmwfde bir değişiklik varmı İstanbul adına
Afrika yedik başka bişey yok.
-
:afrika: Yedik yine Afrika’yı.bi git kardeşim. Ya. Gelme. Artık
-
Bugün kısmen sıcaklık sorunları olabilir ama Dek zamanı yok sıcaklık sorunu
Hocam sıcaklık sorunu tamamen ne zaman saat kaç gibi kalkar belki o zaman dek gelirse bana belki tutar
-
-
Bende hala yok ya ne yağış var nede örtü gözünüzü seveyim biraz bana yollayın ya.

-
Hala yağmıyor bende ya
-
Tek ümidim bu sistem di. Benim çünkü en son 2017 de aldım 3 senedir yok. Bu sistemde fos oldu bakalım. Seneye napıcaz seneye fos olur yine. Bu sene olmadıysa. Seneye hiç. Olmaz bence.